Депутат міської ради, колишній комуніст, член партії "Довіряй справам" та за сумісництвом колишній військком Андрій Кісловський ухилявся від служби та в розпал війни розважався з трансвеститом із російським громадянством. Про це повідомляє telegram-канал "Absolution".

Андрій Кісловський до 2018 року був заступником військкома Приморського району корупціонера Олександра Лобана. Депутат оформив довідку про непридатність та був звільнений зі служби вже у званні полковника з діагнозом "гіпертонія, радикуліт, грижа, остеохондроз та атеросклероз".

Андрій Кісловський. Фото: скрін соцмережі
Андрій Кісловський. Фото: скрін соцмережі

Незважаючи на "плачевний" стан здоров'я, Кісловський регулярно відвідує тренувальний зал і виглядає спортивно.

У 20-х числах лютого 2022 року Андрій Кісловський одягає форму полковника і заявляє, що стає на захист держави від окупантів. В результаті виявилося, що він збрехав і просто прикривався формою.

Популярні новини зараз
Лафа скінчилася, дострибалися: 9 причин, чому українці не отримають субсидію у 2024 році Кожному члену сім'ї по 3600 грн: українцям обіцяють тримісячну підтримку Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Андрій Кісловський. Фото: скрін соцмережі
Андрій Кісловський. Фото: скрін соцмережі

Вже у квітні того ж року після комендантської години СБУ застукала полковника на "гарячому". Він розважався у своєму готелі з трансвеститом Жасмін, котрий має російське громадянство.

Андрій Кісловський. Фото: скрін соцмережі
Андрій Кісловський. Фото: скрін соцмережі

Правоохоронці підозрювали ексвійськкома у державній зраді, але після візиту до готелю справа далі не пішла. У ОК Південь відхрестилися від полковника, заявивши, що він прикривався званням та військовою формою.

Раніше портал Знай повідомляв, колишній глава СБУ Баканов зайнявся бізнесом: жодних кримінальних справ не розслідується.

Також наш портал інформував, збагатилися майже на 700 тисяч гривень: начальник військкомату нараховував зарплату фіктивній працівниці.

Крім того, ми писали, мер Кременчука Малецький поскаржився, як йому важко купувати не за завищеними цінами.