Декілька днів тому всю Україну сколихнула подія, коли в Дніпрі поліцейський застрелив пасажира елітного автомобіля. Однак погляди щодо цієї ситуації в українців розділилися.

Поліцейський застрелив водія у Дніпрі
Поліцейський застрелив водія у Дніпрі

Хтось вважає, що патрульний перевищив свої повноваження, а хтось, навпаки, доводить, що інакше вчинити було просто неможливо, адже власник авто з кулаками накинувся на його колегу.

Відомий український журналіст, редактор порталу "Хвиля" Юрій Романенко зазначає, що власник Jagaur поплатився життям через свою зухвалу поведінку та провину поліцейського в цьому немає.

Юрій Романенко, фото: скріншот із відео
Юрій Романенко, фото: скріншот із відео

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ситуація могла б розвернутися інакше кардинально, якби порушники просто визнали свою провину і заплатили штраф, а не почали кидатися на патрульних.

Про це він наголосив у своєму telegram-каналі.

Журналіст пояснює, що власник Jagaur своїми діями спровокував поліцейського. Якби порушник грубо не порушував правила поводження з поліцейськими, він би спокійно прокидався б свого ліжка з коханкою.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube
Поліція, штраф, скріншот: YouTube

У нашій країні багато хто звик звинувачувати у всіх бідах патрульних, не розуміючи, що у них є інструкції, які прописують, те, як вони мають чинити в тій чи іншій ситуації.

"Застосування зброї, якраз правомірно з урахуванням усіх обставин. Цей алкоголік зробив просто все, щоб його завалили. І коханку ще посадили. Цей прецедент потрібно зробити практикою, щоб бидло по-перше, не мало звички сідати бухим за кермо, по-друге, петляти, по-третє, чітко знало протокол спілкування з поліцією, який геть-чисто заперечує вискакування з авто, погрози поліцейським, не кажучи про їхнє побиття. як зараз"-зазначає Романенко.

Пост Юрія Романенко. Фото Telegram
Пост Юрія Романенко. Фото Telegram

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, замість подарунків - батоги та кулаки: а у Кривому Розі п'ятеро хлопців напали на відпочиваючих

Раніше портал знай інформував, натовп неадекватів побив 15-річного хлопчика у центрі міста - копи оштрафували його батьків

Також наш портал повідомляв, що водій у Дніпрі, який застрелив, копу обіцяють підтримку: вже заступився мер міста