Продавчиня Ірина із Дніпра потрапила у мовний скандал. Жінка торгує парфумами через онлайн-платформу і часто викладає відео на своїй сторінці.

Відео з висловлюваннями продавчині опублікувала у себе на сторінці одна із клієнток жінки.

Дівчина, побачивши рекламу парфумів в Інтернеті, написала до приватних повідомлень магазину. Спочатку вона запитала в якій країні магазин, адже всі відео та інформація були російською. На що продавчиня ствердно відповіла, що вона з російського міста Дніпропетровська.

Продавщиця з Дніпра. Фото: скрін відео

Крім цього, прихильниця Росії написала, що якщо дівчина із Західної України, то до Дніпропетровська та російської мови і не має жодного стосунку. Закликала дівчину жити там і розмовляти "мовою". Крім цього, фанатка російського світу написала, щоб та не лізла в її розкішний магазин, бо він для російськомовних людей, а не таких як дівчина.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими "ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Частина листування. Фото: скрін відео

Частина листування. Фото: скрін відео

Мешканка Луцька на ці повідомлення відповіла коротким "лікуйтеся". На що Ірина написала ще три повідомлення. У них говорилося, що Дніпро, Харків та Одеса російські міста і щоб ці міста дівчина не чіпала.

Клієнтка опублікувала відео на своїй сторінці, де на співробітницю магазину вилилася купа хейту. Не без приводу, адже вона відкрито пропагує "російський світ". Серед коментарів здебільшого жінку засуджували та закликали покарати згідно із законом. Були й ті, хто відправляв її до Росії, яку вона так явно любить. Але деякі навіть виправдали жінку тим, що вона явно хвора і потребує реального лікування.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, у Німеччині депутат видряпував на українських автомобілях свастику

Раніше портал Знай інформував, обливали водою та били по обличчю: акушери знущалися та принижували породіллю, дитина досі у комі

Також наш портал повідомляв, як у наративах російської пропаганди: чиновник Міносвіти висміяв незалежність України та країн Балтії.