Російська журналістка Юлія Латиніна, яку буквально "за вуха" в український інфопростір, залучив колишній радник Офісу Президента Олексій Арестович, проводячи з нею спільні ефіри, розкритикувала розслідування українського журналіста Української Правди Михайла Ткача, який знайшов у Лондоні відомих російських олігархів.

Інтерв'ю Арестовича з Латиніною
Інтерв'ю Арестовича з Латиніною

Про це вона пише на своїй сторінці у соцмережі X (колишній Twitter).

Латиніна відкрито засуджує журналіста Ткача, за те, що той "спіймав" у Лондоні російського олігарха, одного з власників "Альфа-Банку" та близького до Путіна Михайла Фрідмана та запитав про те, чи вважає він путіна військовим злочинцем.

Вона порівнює його розслідування із діям "радянських пропаг*ндонів", та відкрито заявляє про те, що краще б журналіст Української Правди йшов воювати на передову, ніж показує шикарне життя російських олігархів у Британії.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Михайло Фрідман. Фото "Української Правди"
Михайло Фрідман. Фото "Української Правди"

Михайло Фрідман. Фото "Української Правди"
Михайло Фрідман. Фото "Української Правди"

"Який хоробрий молодий чоловік! Справжній воїн на передньому краї, не те що десь під Работіно. Прямо в Лондоні безстрашно харасит Фрідмана, що народився у Львові. Нагадує мені радянських пропаг*ндонів, які безстрашно прямо в лігві лева викривали жахи світу чистогана." - пише вона у соцмережі X (колишній Twitter).

Юлія Латиніна захищає Фрідмана. Фото скріншот з X
Юлія Латиніна захищає Фрідмана. Фото скріншот з X

Раніше ми писали про те, що Володимир Путін почав свою таємну гру, відома таролог попередила: "Йому чим гірше – тим краще"

Також, "Містер Сідр" убив уже три десятки росіян: вони вирішили досягти фестивалю напою

Також "Знай.ua" інформував російські олігархи відрікаються від громадянства та переписують біографії: сподіваються уникнути санкцій