Українці зі Львівської області вдалося відсудити цілих 85 тисяч гривень у чоловіка, чий собака до смерті загриз лабрадора-ретрівера.

На той момент із Петросом гуляла донька жінки — це було ще у серпні минулого року. Тоді на них із двору будинку вибіг собака — американська акіта. Величезний пес без намордника і повідця накинувся на лабрадора і сильно його покусав, хоч дівчина й намагалася відігнати агресивну тварину, паралельно просячи перехожих про допомогу.

Американська акіма, скріншот: Youtube
Американська акіма, скріншот: Youtube

Лише за кілька хвилин вибіг якийсь чоловік, який не виявився власником собаки, відтяг пса і пішов додому... він навіть не запропонував допомоги, хоча ретрівер дуже його потребував.

Але на допомогу прийшла лише сусідка, яка намагалася допомогти дівчині обробити рани собаки. До ветеринарної клініки з постраждалою твариною вони звернулися лише наступного дня. До цього вони дізналися, де мешкає власник американської акити, пішли туди з претензіями, але поспілкуватися їм не вдалося, бо на той момент він був дуже зайнятий на "онлайн-конференції".

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів
Показати ще
У ветклініці собаку врятувати не вдалося.

Чоловік спочатку визнав свою провину, погодився відшкодувати витрати, але згодом відмовився від цього... і навіть намагався залякати господиню собаки, що постраждала. Але Личаківський районний суд все ж домігся того, щоб жінці було виплачено компенсацію у загальному розмірі 85 тисяч гривень. Хоча, як виявилося згодом, лабрадору вже було 10 років і він не був вакцинований. Це й могло спричинити смерть. Тому відповідач заявив про готовність відшкодувати лише 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, 37-річна жінка переспала з 15-річним сусідом-підлітком і пообіцяла вийти за нього заміж: хлопчик втік з дому

Як повідомляв "Знай.uа", батько трьох дітей виграв 60 мільйонів і рік приховував це від сім'ї: зумів зламати лотерею та зрозуміти принцип перемоги

Знай.ua писав, чоловік вкрав з квартири всі речі дружини, але залишив їй малюків: "Майно у нього згорить, коти просили"