З могили військового пілота Андрія Пільщикова із позивним Джус, який трагічно загинув в авіакатастрофі на Житомирщині, цинічно вкрали шеврони, залишені побратимами.

Про цей акт вандалізму розповіла дівчина загиблого пілота, волонтер Меланія Подоляк у Twitter. За інформацією, пам'ятні шеврони зникли через кілька днів після похорону Джуса, який відбувся 29 серпня.

Загалом військові залишили на його могилі близько 20 шевронів на знак пам'яті. Дівчина просить повернути їх, обіцяє натомість "щось цінніше" і не розкривати імені злодія.

"Людині, яка вкрала шеврони, які на Андрієвій могилі залишили його побратими. Напишіть мені в приватні повідомлення. Я дам вам взамін щось значно унікальніше і цінніше, а ви повернете шеврони на місце. Ніхто не дізнається вашого імені", - написала вона у Twitter.

З могили Пильщикова вкрали шеврони, фото twitter
З могили Пильщикова вкрали шеврони, фото twitter

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще
Варто нагадати, трагедія на Житомирщині сталася 25 серпня. Авіакатастрофа з двома літаками L-39 забрала життя трьох досвідчених пілотів - В'ячеслава Мінка, майора Сергія Проказіна та капітана Андрія Пільщикова.
Розслідування трагедії все ще продовжується, при цьому існує три версії. Органи вважають, що це сталося через технічну несправність літаків, помилку пілотів або порушення при організації здійснення польотів.

Нагадаємо, Китай не лякають міжнародні санкції: Піднебесна допомагає росіянам окопуватися на українських теренах

Раніше ми писали про те, що Кирило Буданов розповів, чому ЗСУ не зайшли до Криму до початку літа, як він обіцяв: "На жаль, треба визнати..."

Як повідомляв Знай.ua, повернули мільйони доларів на викрадення: як українських дітей вивезли до спецтаборів Білорусі