Рейс Delta з Атланти до Барселони змушений був повернутися назад і здійснити екстрену посадку після того, як один із пасажирів "проносився прямо по всьому літаку", не встигнувши добігти до туалету.

Літак Airbus A350 пролетів дві години трансатлантичного перельоту з Джорджії до Іспанії... але це не зупинило пілота, який вирішив повернутись через фекальну катастрофу. Про це повідомляє New York Post.

Літак, кадр з відео
Літак, кадр з відео

"Це питання біологічної небезпеки", - заявив пілот диспетчеру повітряного руху.

Особа пасажира залишається невідомою, але пасажирів та екіпаж було переведено перенаправлено, і рейс DL194 нарешті долетів до Барселони о 5:10 вечора наступного дня – на 8 годин пізніше запланованого, згідно з Flightradar24.

Популярні новини зараз
Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн "Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Після приземлення в Атланті бригади прибиральниць змогли продезінфікувати літак, оскільки записи польотів показують, що його використовували для іншого рейсу.

Представники Delta підтвердили, що у літаку стався "випадок медичного характеру", і його довелося направити до Атланти для прибирання. Проте компанія не уточнила, що саме сталося.

Нагадаємо, 37-річна жінка переспала з 15-річним сусідом-підлітком і пообіцяла вийти за нього заміж: хлопчик втік з дому

Як повідомляв "Знай.uа", "Це катастрофа": дівчина хотіла "оживити" інтимне життя за допомогою заварного крему, але її хлопця мало не знудило

Знай.ua писав, опіки на обличчі і тимчасова сліпота замість ластовиння: дівчина випробувала на собі жорстокий тренд з TikTok