Олена Зеленська - дружина Президента України Володимира Зеленського, Перша леді, яка займається не менш важливими завданнями на своїй посаді.

Нещодавно було опубліковано інтерв'ю з нею, на сайті BBC. Зокрема, вони обговорили і той момент, як змінилося подружнє життя Олени з чоловіком протягом повномасштабної війни від 24 лютого 2022 року.

Олена Зеленська, фото: Офіс Президента
Олена Зеленська, фото: Офіс Президента

Цю розмову справді можна назвати "дуже особистою", бо Зеленська не намагалася приховувати, що їй не вистачає чоловіка поряд, їхня родина зараз розділена. Володимир досі живе окремо з міркувань безпеки. Хоча вони все ж таки мають можливість бачитися, що, втім, відбувається не так часто, як цього хотілося б. І їхній син дуже сумує за батьком.

А ще Олена зазначила, що як би егоїстично не звучало те, що вона сказала згодом — але їй поряд потрібен чоловік... а не "історична особистість". Нині, на посаді президента, Зеленський уже вписав себе в історію.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Знай.ua
Олена Зеленська, фото: Знай.ua

Усі вони дуже сумують часом до 24 лютого, і, можливо, до Президентства, коли вони могли бути разом. Однак вони не дають слабкості взяти над собою, вони продовжують бути сильними і емоційно, і фізично. І їм вдасться впоратися з будь-якими складнощами.

Нагадаємо, Володимир Зеленський востаннє повернеться на сцену "Квартал 95": комік розповів, що може бути після президентства

Як повідомляв "Знай.uа", з короткою стрижкою, без макіяжу, в панамці і щаслива: у мережі спливли засекречені фото Олени Зеленської

Знай.uа писав, Олена Зеленська вразила унікальним чином, у джинсах ви її ще не бачили