Журналіст Анатолій Остапенко проекту "Телебачення Торонто" додзвонився до лідерки бабусь "Загонів путіна" Людмили Іванівни та запросив відвідати так звану "сво". Відповідь старенької дуже здивувала.

Відповідний ролик був опублікований на YouTube-каналі "Телебачення Торонто".

Загін путіна, скріншот з відео
Загін путіна, скріншот з відео

Анатолій Остапенко зателефонував бабці "Загонів путіна" від імені вигаданої організації "Правнуки побєди" та запропонував приїхати на 28-у лінію оборони до окупантів, для того щоб підтримати їх моральний дух.

Журналіст потролив Людмилу Іванівну та повідомив їй, що бійці на фронті ласкаво називають її "мілфа", тобто "мама", як він їй пояснив.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних
Показати ще

Загін путіна, скріншот з відео
Загін путіна, скріншот з відео

Насправді ж, слово "MILF" це абревіатура з англійської мови "Mother I'd like to f*ck" (мамця, яку б я тр*хнув").

Однак Людмила Іванівна повірила на слово Остапенку, та не запідозрила підступності журналіста.

"Загін путіна". Фото: скриншот з відео
"Загін путіна". Фото: скриншот з відео

Їхати на фронт старенька остаточно не відмовилась, повідомила про те, що їй треба деякий час доглядати хворого чоловіка, який пережив декілька смертей близьких йому друзів. Вона повідомила, що через деякий час зможе повторно розглянути цю пропозицію.

Однак кульмінацією бесіди стало прощання співрозмовників. На фразу Остапенко "Слава Україні" Людмила Іванівна відповіла аналогічно.

Нагадаємо, ми писали, що російські окупанти перевдягаються в цивільний одяг, сподіваючись втекти з України.

Як повідомляв "Знай.ua" загін путіна вимагає "повернути" Байдена до влади, вигнати "сектантів" і приглянути за ядерною зброєю.

акож "Знай.ua" інформував, що шалений "загін путіна" присоромив Ненсі Пелосі, нервово трусячи руками: "Приперлася, хто тебе просив?"