Депутат Запорізької міської ради нажив незаконним шляхом кілька квартир у Києві та купу іншої нерухомості. Майно на мільйони гривень йому нібито "подарували" батьки. Про це повідомляє Національне агентство із запобігання корупції.

Депутата викрили на незаконному збагаченні на загальну суму 12,2 мільйона гривень. Так, у 2020 році мати чиновника придбала нежитлове приміщення та 5 квартир у Києві на більш ніж 7 мільйонів гривень. У тому ж році його батько купив три нежитлові приміщення у Києві та одне у Запоріжжі.

Депутати Запорізької міської ради Фото: скрін youtube
Депутати Запорізької міської ради Фото: скрін youtube

Батьки депутата не мали законних джерел доходу, які б дозволили їм такі покупки. До того ж усю нерухомість вони подарували синові-депутату одразу після придбання.

"Загалом батьки депутата, не маючи достатньо коштів із законних джерел, придбали у власність 10 об'єктів нерухомості, 6 з яких одразу подарували своєму синові, а решту 4 – за кілька днів після придбання", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Депутати Запорізької міської ради Фото: скрін youtube
Депутати Запорізької міської ради Фото: скрін youtube

Сам депутат також не відмовляв собі у "хотілках". Наприклад, у 2020 році витратив майже 3 мільйони гривень на люксовий автомобіль BMW Х7, корпоративні права та мотоцикл.

Раніше портал Знай повідомляв, мер Кременчука Малецький знову опинився у центрі скандалу: переплатив на держзакупівлях.

Також наш портал інформував, НАБУ та НАЗК взяли під приціл скандального голову Чернівецької митниці Михайла Товта.

Крім того, ми писали, овочерізки та барабани вже не в тренді: держпідприємство витратило 90 тисяч гривень на TikTok.