У Львові спалахнув конфлікт між цивільним та військовослужбовцем, який нібито не пропустив машину. Чоловік накинувся на захисника, накрив матами та пригрозив фізичною розправою. Ролик опублікували у мережі очевидці події.

В Україні нерідко спалахують скандали, в яких цивільні вкрай не шанобливо ставляться до воїнів, які захищають країну від російських окупантів. Черговий інцидент трапився на дорогах Львова.

Конфлікт із військовим. Фото: скрін youtube
Конфлікт із військовим. Фото: скрін youtube

Судячи з відео, військовослужбовець, який спокійно їхав своєю смугою, не поступився дорогою дамі на білому автомобілі, яка вирішила перестроїтися. Незважаючи на те, що військовий нічого не порушував, за жінку вирішив заступитися інший учасник руху.

"Ти що військовий? Військовий? Ху*ово тебе вчили бл*дь, ти раг*ль, порушуєш", - розкричався цивільний.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Конфлікт із військовим. Фото: скрін youtube
Конфлікт із військовим. Фото: скрін youtube

Військовослужбовець спокійно пояснює у відповідь, що їхав за всіма правилами, проте агресивний чоловік продовжує покривати його матюками, заявляючи, що треба було "їхати бордюром" аби не заважати дамі робити маневр. Наприкінці він додав, що якби не був його "опонент" військовим, то справа могла б дійти і до фізичної розправи.

"Ху*во ти воював, бл*ть, не був би ти військовий я б тобі...", - пригрозив чоловік.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Прямим текстом надіслала на*ер": жінка накинулася на військового за прохання вимкнути російську музику.

Також наш портал інформував, блогерка із Закарпаття, яка хотіла розділити Україну, втекла за кордон і нарікає на владу: "Хочуть забрати нашу історію".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, прихильниця дорогого відпочинку та люксових брендів: що відомо про відповідальну за закупівлю в укриття барабанів, конструкторів та овочерізок.