Господь може наставити людину на правильний шлях, потрібно тільки звернутися до нього з молитвою. Вона вбереже вас та ваших рідних.

Про молитви до Господа, які читають у вересні, щоб отримати благословення для своєї сім'ї, ми розповімо нашим читачам нижче.

Молитва, Бог, фото: Знай.ua
Молитва, Бог, фото: Знай.ua

Молитва святого Іоанна Павла ІІ для сім'ї

"Боже, від Тебе виходить всяке батьківство на небі та на землі. Отче, Ти - любов і життя. Вчини, щоб кожна людська сім'я на Землі через Твого Сина, Ісуса Христа, народженого з Діви і через Святого Духа, ставала справжнім храмом життя та любові для наступних поколінь. Зроби, щоб Твоя благодать спрямовувала думки та вчинки подружжя на благо їхніх власних сімей та всіх сімей на світі. Вчини, щоб молоде покоління знаходило в сім'ях міцну підтримку для своєї людської гідності та її розвитку у правді та любові. Зроби, щоб любов, укріплена благодаттю таїнства Подружжя, виявилася сильнішою за всі слабкості та кризи, які часто переживають наші сім'ї. Вийди, нарешті просимо тебе через посередництво Святої Сімейства з Назарету, щоб Церква могла плідно виконувати свою місію в сім'ях і через сім'ї всіх народів Землі. Через Христа, Господа нашого, який є Дорога, Правда і життя на віки вічні. Амінь."

Кентерберійський Собор, кадр з відео
Кентерберійський Собор, кадр з відео

Популярні новини зараз
"ПриватБанк" відбере в українців безкоштовну послугу, яку любили усі Після ТЦК біжіть у банк: фінустанови вимагають оновлення даних Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Молитва про сім'ю

"Господи, Отче Святий, Всемогутній вічний Боже, благословляємо тебе і дякуємо за нашу сім'ю, яка хоче жити в любові та злагоді. Приносимо тобі наші печалі, в твої руки довіряємо наше майбутнє. Боже, джерело всякого блага, чини, щоб ми завжди мали хліб насущний, збережи нас у здоров'ї та світі, спрямуй наші стопи до добра. Дозволь нам після щасливого життя в цьому домі зустрітися знову у вічній радості неба. Амінь"

Молитва про благословення сімейного життя

"Боже всеблагий і милосердний, Твоїй опіці ми довіряємо наші сім'ї, будинки і все, що маємо і чим володіємо. Благослови нас, охорони від зла і небезпеки, збережи від нещасть і зміцни нашу віру і любов. У печалі та стражданні даруй надію. Вчини щоб ми завжди знаходилися в єдності з тобою. Через Христа, Господа нашого. Амінь."

Церква, молитва, фото: Знай.ua
Церква, молитва, фото: Знай.ua

Нагадаємо, що Різдво таки 25 грудня, а Миколая – 6: новий календар православних свят.

Раніше ми повідомляли про молитву до Пресвятої Богородиці, коли дуже важко на душі: "Даруй нам виправлення".