Нещодавно в ЗМІ, соціальних мережах поширилася інформація, що до Ради було внесено новий законопроєкт.

Він передбачав, що безкоштовну освіту можна було отримати в випадку, якщо громадянин вступить добровільно до лав ЗСУ. Автором цього проєкту виступив Георгій Мазураш (депутат від партії "Слуга народу").

На його думку це потрібно для того, щоб заохочувати людей вступати на добровільних засадах. І це повинно призвести до збільшення мотивації вступати до ЗСУ.

Георгій Мазурашу. Фото: скрін youtube
Георгій Мазурашу. Фото: скрін youtube

Однак, на його рахунку чимало таких "хайпових" законопроєктів. Із найвідоміших - покарання військовослужбовців за невиконання наказу. Якщо говорити точніше, то він та ще деякі депутати пропонували проєкт, в якому надавалося право командирам вбивати військовослужбовців, які не виконували їх накази. На щастя, цей закон не було прийнято. Окрім цього, на його рахунку понад 500 законопроєктів, які були внесені в Верховну Раду України, але не були прийняті.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Верховна Рада України, фото YouTube
Верховна Рада України, фото YouTube

Окрім цього депутат виступив і за законопроєкт, який дозволяв чоловікам виїжджати за кордон, але при одній умові. Він хотів, щоб військовозобов'язані чоловіки дали гарантії фінансово підтримувати ЗСУ, тільки тоді матимуть змогу виїжджати. Але і цей законопроєкт так і не був прийнятий.

Пропонованих законопроєктів багато, а про прийняті, статистика вже відома. Тому існує висока ймовірність того, що і цей закон не буде ухвалений.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Дійшов до суду...": у справі про виведення 8 млрд грн із "ПриватБанку" під керуванням Дубілета новий поворот

Раніше портал Знай інформував, депутат захейтив Міністра освіти через указ: "Російська Федерація" потрібно з великої

Також наш портал повідомляв, "Цікаві документи": ексглава Верховного Суду Всеволод Князєв у СІЗО встиг заробити 600 тис грн