Меркурій повернеться у звичний директний рух, що відразу ж позначиться найкращим чином не лише на дорожніх ситуаціях, а й на процесах у діловій та професійній сферах.

Сфера навчання також отримає новий імпульс, а поїздки стануть ефективнішими. Тригон Сонця та Урану у другій половині тижня стане сильним мотиватором для тих, хто хоче змінити своє життя, зробити крок у невідоме. Молодий місяць 15 вересня в Діві стане гарним часом не стільки для продукування нових ідей, стільки для роздумів над тим, як розпорядитися існуючим станом справ.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Вища освіта, релігійна діяльність, політичні інтереси та культурні прагнення не лише виступатимуть у ці дні для Овнів на перший план, а й загалом створять більш прийнятну атмосферу. Крім того, можливе романтичне захоплення чи організація спільного підприємства із представниками іншого регіону. Не виключено, що деяким із вас доведеться докладати зусиль для вирішення проблем, пов'язаних зі здоров'ям або роботою будь-кого з батьків. У тижневих планах Овнів пов'язаних узами шлюбу, крім вище сказаного, також є спілкування та зміцнення взаємин із родичами з боку вашої другої половинки.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Публічні світські події допоможуть Тельцям опинитися в ці дні в центрі уваги, а це означає, що оточуючі помітять вашу красу, талант та чарівність. Продемонструйте їм свою схильність до співпраці та зацікавленість, а також свою непересічність. Не чекайте, щоб оточуючі звернули на вас увагу: користуйтеся будь-якою зручною нагодою, щоб потрапити їм на очі. Крім того, цей період зачіпає взаємовідносини та діяльність, пов'язану зі старими членами сім'ї, начальством та представниками влади. Взаємини із жінками у цей період помітно вплинуть на ваше майбутнє. Крім того, є шанс, що ваш союзник, чоловік чи партнер отримає визнання та просування по службі.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Здатність Близнюків, привертати увагу оточуючих, цього тижня безсумнівна. Якою мірою зацікавленості у собі ви чекаєте від цих людей? Спроби зробити особистий вплив виправдають ваші очікування. Ваша чарівність, бажання співпрацювати та почуття гумору помітно змінять існуючий стан речей. Важливо виглядати якомога привабливішими та акуратнішими, оскільки ваша зовнішність здатна зробити такий же істотний вплив на результат справи, як і якості характеру.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

У Раків цього тижня цілком можлива емоційна депресія. Якщо ви маєте бійцівські якості, втрата надії або порушені обіцянки в цей період, спонукають вас добиватися свого. Ви навряд чи зумієте перемогти людей чи ситуації, що перешкоджають вашому емоційному задоволенню та прогресу в емоційних ситуаціях. Відносини, що встановилися, будуть зруйновані істерією і надмірно зрослими емоційними потребами, але, подолавши це випробування, вони, зрештою, зміцняться. Але навіть, якщо такі узи і розпадуться, ви знайдете свободу і зможете прагнути нових і міцніших союзів.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Швидше за все, на цьому тижні Леви будуть поглинені особистими інтересами та особливо задоволенням, яке доставляє (або не доставляє, бо й таке можливо) вам ваша роль у житті оточуючих – чоловіка, дітей, батьків, друзів, коханих чи колег. Люди, які розраховують на цю вашу роль, є метою ваших зусиль щодо координації діяльності, забезпечення гармонії та співробітництва. Ваше світське життя може сприяти романтичним захопленням. Вступ до організації та участь у груповій діяльності будуть винагороджені. Сприятливий вплив аспектів цього періоду полягає в тому, що деякі з найзаповітніших бажань можуть здійснитися.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Дів цей тиждень – період фізичної активності. Обставини пробуджують у вас дух суперництва, агресивність і навіть штовхають на фізичну боротьбу. Оскільки суперечливий вплив нинішніх астрологічних обставин перешкоджає реальному посиленню припливу енергії, ви, швидше за все, забажаєте справити на оточуючих враження надзвичайно зайнятої людини. Ви нетерплячі та неспокійні. Фізична діяльність у ці дні пов'язана із задоволенням ваших особистих потреб та цілей.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Свобода, принаймні, на емоційному рівні, є визначальним чинником того, що відбувається цього тижня для представників зодіакального знаку Терези. Якщо ваші заповітні бажання і здійсняться, то ціна, яку доведеться заплатити за це, виявиться непомірно високою. Цей період несприятливий для спекулятивних підприємств, особливо пов'язаних із сільськогосподарською продукцією, нерухомістю та домашніми речами, оскільки ринок виявиться завалений подібними товарами. Ймовірно, найкраще пам'ятатиме, що кількість ще не означає якість.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Керівне становище, нагороди за наполегливу роботу та жертви, а також встановлені традиції виступлять на перший план цього сприятливого для Скорпіонів тижня. Якщо і існує період, під час якого можна досягти успіху завдяки засвоєним урокам минулого, то він настав. Тривалий позитивний вплив вашого бажання взяти на себе відповідальність і подолати обмеження буде очевидним у ситуаціях, з якими ви зіткнетесь, а участь у них, позитивно позначиться на вашому майбутньому.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цей тиждень пов'язаний для Стрільців із лестощами, чарівністю та почуттям гумору. Можлива активізація взаємин із сусідами та людьми, з якими ви зустрічаєтеся практично щодня. Крім того, у вас може посилитися бажання та з'явитися можливість зміцнити контакти або покращити взаємини з рідними та двоюрідними братами та сестрами, а також родичами з боку чоловіка. Найкращі шанси для світських контактів у цей період надає безпосереднє оточення.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Насолоди та задоволення принесуть Козерогам домашні розваги чи участь у світських заходах разом із членами сім'ї. Крім того, можливі прикраси будинку, поповнення бібліотеки, придбання нових музичних творів або предметів мистецтва з метою покращення якості та виду вашого будинку. У розкладі можуть бути юридичні питання, пов'язані з сімейним бізнесом або запитами когось із близьких вам людей.

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Тиждень для Водоліїв характеризується гармонією у трудовій діяльності. Навіть якщо нинішні обставини не вимагають такої гармонії, тим не менш, корисно створити добросерді стосунки зі службовцями чи колегами. Можливі службові романи чи світські події, пов'язані з колегами. Окраса свого робочого місця – ще одна потенційна сфера діяльності. Крім того, у цей період ви напевно уважніше ставитеся до свого здоров'я та фізичної форми.

Риби

Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Риби, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Риб центр подій цього тижня зміщується від вас до інших людей, особливо це стосується ваших шлюбних або ділових партнерів. Крім того, можливі зміни, пов'язані з юридичними питаннями, контрактами, зв'язками з громадськістю, доходами рідних та ситуаціями, в яких ви прагнутимете до співпраці або пропонуватимете її. Сприяйте гармонії та співпраці задля досягнення спільних цілей. Цей період підходить для встановлення партнерських відносин чи вирішення юридичних питань.

Нагадаємо про загальний гороскоп на осінь-2023 для всіх знаків Зодіаку: у чому пощастить Близнюкам, чого остерігатися Рибам та підтримка Дів.

Раніше ми повідомляли про гороскоп на вересень 2023 року для всіх знаків Зодіаку: статеві небезпеки Водоліїв, підвищення Тельців та складності Скорпіонів.