Ігор Смілянський - гендиректор однієї з найпопулярніших компаній поштових доставок - "Укрпошти".

Топменеджер іноді опиняється в епіцентрі скандалів. Без цього не обійшлося й цього разу. Один з користувачів послуг пошти, написав пост в одній із соціальних мереж.

Пост клієнта Укрпошта. Фото: скрін соцмережі

В ньому він скаржився, що в одному із відділень Укрпошти, продавалися кросворди тільки російською мовою, при цьому україномовних кросвордів в наявності не було. Окрім бурхливої реакції українців під дописом, написав коментар і сам Ігор Смілянський.

Коментар Смілянського. Фото: скрін

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Таку ситуацію він прокоментував досить розгорнуто. Мовляв, компанія не виготовляє та не видає самостійно кросворди, а просто продає те, що пропонують для реалізації видавці. Окрім цього, на думку менеджера, російськомовні кросворди потрібні й для українських пенсіонерів. Адже частина з них розмовляє російською мовою, а для того аби вирішити кросворд необхідні досконалі знання мови. Після цього коментаря, на Ігоря Смілянського обрушилася хвиля хейту. В коментарях люди висловлюють думку, що російськомовні кросворди взагалі й не потрібні.

Коментарі до Смілянського. Фото: скрін

Адже якщо враховувати той факт, що кросвордів українською вже немає, а російською залишилися, викликає сумніви, що їх взагалі хтось купує. А стосовно російськомовних пенсіонерів відповіли так: що за бажання вивчити українську мову за роки незалежності України вже можна було.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Відпочити від усіх проблем": клієнтка "Укрпошти" підказала, як отримати задоволення в черзі

Раніше портал Знай інформував, "Укрпошта" довела українку багатомісячною доставкою та розкраданням посилок: "Як в радянські часи"

Також наш портал повідомляв, "Укрпошта" бере гроші за експрес доставку, а посилку катають утричі довше: "Шахраї та брехуни"