Як стало відомо, інвестиційний фонд "Хантер", вклав у будівництво київських новобудов сотні мільйонів.

Фонд є співвласником компаній, які займаються будівництвом у столиці. Дана організація має тісний зв'язок з Юрієм Бойком. Про це розповіли в bihus.

У власності інвестиційного фонду наразі є десятки квартир у Києві. Аудиторський звіт стосовно фінансової діяльності цього фонду за 2020 рік говориться, що компанія внесла авансів на будівництво майже 647 мільйонів гривень, за договорами інвестицій.

Інвестфонд. Фото: bihus

Окрім цього, цей фонд володіє частками компаній, які і займаються процесом зведення нового житла. У цьому році інвестфонд став співвласником фірми "Капітал-схід", яка займається будівництвом безпосередньо квартир у ЖК "Французький бульвар". В цій компанії є і інший партнер – інвестфонд "Ковернот", який контролюється Оксаною Кушнір, дружиною президента "Київміськбуду" Ігоря Кушніра.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами
Показати ще

Ігор Кушнір. Фото: Youtube
Ігор Кушнір. Фото: Youtube

Контроль над інвестфондом здійснюється кіпрською компанією, за якою стоїть українець Павло Якубенко. Він прописаний на Кіпрі та має тісні зв’язки з Юрієм Бойком. Зокрема він світився в компаніях, які пов’язували з Бойком. Син Якубенка працював під керівництвом Бойка у "Нафтогазі". І син і батько були членами наглядової ради "Трускавецькурорт", який також пов’язували з Юрієм Бойком. До речі це підприємство стало тоді активно вигравати тендери на оздоровлення. Це відбувалося, коли Бойко ще був на посаді міністра. У цій раді вони були у якості представників фірми, також пов’язаної з Бойком. Наразі весь "Трускавецькурорт" належить інвестфонду "Хантер".

Трускавець
Трускавець

Останній інвестфонд є повним власником фірми "Стрім капітал", створив яку Анатолій Бойко – син представника ОПЗЖ. Тому всі ці махінації та повна монополізація бізнесів це справа рук Бойка, про що і вказують всі зв’язки.

Нагадаємо, портал Знай інформував, пропонував пенсіонерці продати собаку, щоб сплатити за газ: нардеп Брагар зайняв місце Шуфрича

Раніше на порталі Знай повідомлялося, найважливіше під час війни? Держава віддасть на серіали мільйони гривень

Також, наш портал інформував, проблемного суддю, який брехав у деклараціях, відправили у відставку зі щомісячною "пенсією" 100 тисяч грн