Повний місяць наприкінці тижня у знаку Овна стане ще й Супермісяцем , коли Місяць перебуватиме на найближчій відстані від Землі.

Небезпека вересневого Повного Місяця - це вогняні емоції, властиві знаку Овна, які будуть сильнішими за звичайний впливати не тільки на типових представників цього знака. Квадратура Венери та Урану 28-29 вересня зробить наш емоційний настрій нестабільним, не найкращим чином позначиться на здоров'ї.

Овен

Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm
Овен, знак Зодіаку, фото з Pihterest/momo_sturm

Скористайтеся будь-якими можливостями, щоб набути нового досвіду. Хоча перспективи цього тижня важко назвати райдужними, енергія цих днів позитивна. Якщо вам вистачить проникливості, щоб розпізнати сприятливу атмосферу, нинішні обставини призведуть до особистого зростання, економічного розвитку, розширення ваших інтелектуальних горизонтів та зміцнення професійного статусу. Крім того, успіх супроводжуватиме далекі подорожі, політику, літературну творчість, видавничий бізнес, культурні прагнення та ситуації, пов'язані з вашим батьком.

Телець

Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Телець знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо
Показати ще

Для Тельців тиждень буде сповнений ентузіазмом від нових цікавих проектів у професійній сфері, де з'явиться можливість виявити свої сильні якості — стабільність, організаторські здібності, наполегливість. Фінансовий бік життя дозволить Тельцям планувати придбання, про які представники цього знаку давно мріяли, але відкладали через економію. Романтична сфера також надихатиме Тельців. Спільно з партнерами Тельці будуватимуть плани щодо спільного майбутнього, а найвпевненіші — ухвалять рішення пов'язати себе офіційними одруженнями.

Близнюки

Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Близнюки, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня Близнюкам слід зосередитися на розширенні інтелектуального кругозору, набутті нового досвіду, зростанні духовності та вмінні цінувати мистецтво. Цей період підходить для того, щоб покращити свої перспективи, вийти за рамки свого безпосереднього оточення та краще зрозуміти світ загалом. Астрологічні обставини сприяють здобуткам у таких сферах, як ваша професія, політика, реклама, літературна творчість, видавничий бізнес. Романтична частина життя не буде у пріоритеті у типових представників цього повітряного знака, які волітимуть проводити вільний час у компанії близьких друзів та однодумців.

Рак

Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Рак, знак зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Вашому духовному зростанню, інтелектуальним прагненням та економічному процвітанню перешкоджатиме негативний вплив обману, дезорганізації та нереальних надій. Особливості виникнення потенційно згубних подій за нинішніх обставин залежать від вашого віку, зрілості та характеру. Важливо те, що вам потрібна відвага, логіка та розсудливість, щоб уникнути серйозних наслідків поспішних дій та необдуманих висновків. Це небезпечний час для тих, хто здатний стати жертвою наркотиків, брехливих обіцянок, фанатизму та оманливої ​​реклами.

Лев

Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Лев, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Падіння вашого авторитету або втрата керівного поста можуть стати прикрими подіями, що перешкоджають досягненню ваших нинішніх цілей. Якщо цього тижня, ви зазнаєте впливу обмежень або відчуєте на своїх плечах тяжкий тягар, звинувачуйте в цьому самого себе. Якщо ж ви нічим не заслужили такого тягаря, вам все одно доведеться змиритися з нею. Вам не вдасться приховати свої надмірні амбіції: вони неодмінно спливуть за нинішніх обставин, і якщо ви не ставите перед собою абсолютно невинні цілі, вас піддадуть суворій критиці. На вашому шляху до нагород, заслужених завдяки віку, досвіду, наполегливій роботі та жертвам, цього тижня стануть перешкоди.

Діва

Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Діва, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Астрологічні обставини принесуть суттєві, але аж ніяк не непереборні труднощі, в ході яких належить боротьба з тими, хто має більшу владу і вплив або загрожує вашому впливу і владі. На тих, хто колись підтримував вашу владу та забезпечував вас необхідними ресурсами, більше не можна розраховувати. Коли розташування планет по відношенню до вашого зодіакального знака, таке як цього тижня, можна досягти сили та інших переваг. Але і прикрих моментів, що відчувають вашу рішучість і внутрішні спонукання, що змушують поступитися своїм внутрішнім "я" та амбіціями, що кидають виклик вашій цілісності та великодушності, уникнути не вдається.

Терези

Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Терези, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

На цьому тижні, особливе значення для Терезів набувають ваші принципи, пріоритети та цінності, а також потенційні перешкоди. Можливий конфлікт через ваші колишні дії та погляди, що виникли внаслідок помилкової системи цінностей, особливо у сферах, пов'язаних з партнерством (діловим та шлюбним) та іншими спілками, романтичними захопленнями, взаємини з жінками, юридичними питаннями та вашою здатністю ефективно взаємодіяти з оточуючими. . Вміння скористатися перевагами ситуацій, що виникають, дозволить вам зробити вибір між владою, досягнутою за допомогою руйнівних маніпуляцій, і становищем, набутим завдяки справжньому співробітництву і вірності спільним цілям.

Скорпіон

Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Скорпіон, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Більшість паперової роботи, писанини, зустрічей і суперечок цього тижня напевно торкатимуться фінансів та інших пріоритетних питань. У вашому нинішньому розкладі значаться угоди, оплата рахунків, вивчення витрат, виписування чеків та походи магазинами з метою порівняння цін. Коли астрологічна ситуація складається для власників вашого зодіакального знака таким чином, як цього тижня, переваг можна досягти, розповідаючи про систему своїх цінностей та пріоритетів. У фінансових справах може бути виявлена ​​та виправлена ​​помилка, що піде вам на користь. Ще одна можливість – поява грошей на поїздку чи поїздка заради отримання грошей. Однак обставини можуть вимагати від вас визначити та захистити свої цінності, а ймовірні труднощі можуть бути викликані помилками у рахунках, банківських операціях чи угодах.

Стрілець

Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Стрілець, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Цього тижня у Стрільців спостерігається спад ентузіазму, викликаний нестачею фізичної енергії або сильним емоційним навантаженням. Для представників вашого знака настає період хаотичної та безплідної активності. Складний порядок речей може виявитися порушеним, і в цьому звинуватить вас або вам доручать привести справи в порядок. Можливо, стимулом для вас виявляться конфлікти, плутанина або події, що хвилюють, але якщо не вдасться домогтися істотних змін, не намагайтеся самі створювати більш динамічні ситуації. Такі спроби можуть поставити вас у незавидне становище, яке можна порівняти зі становищем безумця, який бажає підпалити весь світ. Здійснюючи його, він збирає галасливий натовп, а потім виявляє, що забув сірники.

Козоріг

Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Козоріг, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Для Козорогів цей тиждень – час безпристрасної оцінки ваших особистих достоїнств, час пишатися собою та, за необхідності, розвивати та покращувати свій імідж та самооцінку. На перший план виступають ваша особистість і справи, яких ви прагнете. Сприятливі аспекти планет пов'язані з обставинами, здатними зробити вас більш вольовою та динамічною людиною, допомогти вам стати успішною та незалежною. Якщо ви хочете скористатися перевагами позитивного потенціалу цього періоду, продемонструйте свою силу та рішучість, працюйте ефективніше, виявляйте великодушність щодо оточуючих. Все це допоможе вам досягти особистих цілей і приверне тих, на кого ви хочете справити враження. Несприятливі аспекти цього тижня пов'язані з обставинами, в яких ваш егоцентризм,

Водолій

Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm
Водолій, знак Зодіаку, фото з Pinterest/momo_sturm

Стосовно Водоліїв цей тиждень дуже сприятливий для розвитку фізичної сили та витривалості. Робота, спроби привести себе в хорошу форму та заняття спортом, напевно, будуть успішними. Цей час сприятливий для роботи, пов'язаної з реконструкцією чи переробкою матеріалів. Методи, які ви застосовуєте, стануть більш продуманими та ефективними. Настав час втілити свої ідеї у реальність та розвинути чи застосувати свої технічні навички. Ваші дії матимуть сприятливі наслідки як у теперішньому, так і в майбутньому. Взаємини та контакти з чоловіками набудуть нового значення та глибини, і напевно завдяки одному з чоловіків у вас з'являться нові переваги.

Риби

У типових Риб тиждень не обіцяє бути активним і подієвим, зате Риби отримають можливість у спокійному ритмі упорядкувати свої поточні справи. Особливо це стосується завдань, вирішення яких довго відкладалося. У сфері взаємин у Риб намічається деяке затишшя, а романи, що почалися нещодавно, виявляться в "підвішеному" стані. Краще зробити невелику паузу, зосередивши увагу на роботі та домашніх справах. Відносини отримають подальший розвиток через невеликий проміжок часу, який необхідний потенційному партнеру для вироблення планів і пропозицій. Здоров'я може трохи похитнутись у тих риб, хто має ендокринні хронічні проблеми.

Нагадаємо, що Водолії не дивні, Близнюки не байдужі, а Скорпіони не справжнє зло: стереотипи і правда про всі знаки Зодіаку.

Раніше ми повідомляли про загальний гороскоп на осінь-2023 для всіх знаків Зодіаку: у чому пощастить Близнюкам, чого остерігатися Рибам та підтримка Дів.