Фахівці сонячних лабораторій щодня спостерігають за активністю Сонця. Науковці заздалегідь попереджають про магнітні бурі - періоди підвищеної активності зірки.

Магнітні бурі, скріншот з відео
Магнітні бурі, скріншот з відео

За їх прогнозами, останні дні вересня також принесуть нам сильні магнітні бурі. Зокрема, серйозні магнітні коливання очікуються з 26 по 28 вересня.

Про це пише SWPC.NOAA.

У період з 26 по 28 вересня та 30 вересня метеозалежні люди страждатимуть від апатії, тривоги та сильної дратівливості. Серед інших симптомів можуть зустрічатися: головний біль; нудота; біль у животі та спині; підвищений тиск; сонливість або безсоння; загострення хронічних захворювань.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Українцям остаточно випатрають гаманці: в уряді вигадали нові податки Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

Магнітні бурі. Фото: Youtube
Магнітні бурі. Фото: Youtube

Магнітні бурі - це геомагнітні збурення, що відбуваються внаслідок взаємодії сонячного вітру з магнітним полем Землі.

Такі коливання можуть негативно впливати на роботу систем зв’язку та здоров’я деяких людей.

Під час магнітних бур на поверхні Землі спостерігаються зміни в магнітному полі, які можуть впливати на роботу електронних систем, включаючи електропроводку, радіозв'язок та супутникову навігацію.

Магнітні бурі, скріншот з відео
Магнітні бурі, скріншот з відео

Щоб не зашкодити своєму організму, у небезпечні дні слід дотримуватися простих рекомендацій: займатися фізичною активністю, підтримувати здоровий раціон харчування, більше відпочивати та висипатися, пити більше чистої води, не вживати алкогольні напої та жирну їжу та уникати стресу.

Нагадаємо, що "бабине літо" чи погодні гойдалки: синоптики розповіли, якою буде осінь.

Раніше ми повідомляли, що у вересні Землю накриють чотири магнітні бурі: в які дні потрібно уважніше ставитись до свого здоров'я.

Також, ви точно знаєте таку дамочку: наймстивіші жінки за знаком Зодіаку, яких ніщо не зупинить.