Осінь, за прогнозами синоптиків, буде з непостійною погодою. Зокрема, у перші дні вересня вже буде трохи осінньої прохолоди, а в листопаді українці відчують перші морози.

Зима також обіцяє бути ранньою.

Сім'я відпочиває восени, 24tv
Сім'я відпочиває восени, 24tv

Вересень виявиться, як зазвичай, досить теплим. Деякі дні будуть радувати відверто спекотною погодою. Але ранки та ночі вже будуть досить прохолодними. Дощами вересень радувати не буде, за місяць буде лише два дні з короткочасними опадами. Вже в десятих числах прийде різке похолодання, яке буде триматися відносно недовго. До кінця місяця згодом буде приємна погода, яка радуватиме м’яким теплом та сонечком.

Дощова тепла погода. Фото: Youtube
Дощова тепла погода. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

У жовтні також на початку буде спостерігатися доволі приємна погода. Місяць загалом може видатися теплим та сонячним і майже без опадів. Дощі, до речі, очікуються у другій половині місяця. Водночас, вночі можуть пройти перші осінні заморозки. Найхолодніше буде перший тиждень жовтня, після чого температура знову підніметься до комфортної позначки. Друга половина жовтня обіцяє бути досить прохолодною, з невеликими дощами. У цей період наступить третя хвиля бабиного літа. Тобто, вдень буде тепло і сонячно, а вночі досить прохолодно. Але заморозків у другій половині не очікують. В третій декаді буде досить тепло, але справа йде до зими і температура поволі пускатиметься все на нижчі позначки.

Погода восени, фото: Unian
Погода восени, фото: Unian

У листопаді найтепліший день буде з температурою +9 градусів. Проте вже до кінця місяця температура буде вже з позначкою мінус. У цьому місяці практично не буде опадів. На першому тижні листопада можливий невеликий мороз, але вдень температура буде триматися на нулі. Кінець листопада обіцяє бути погожим, але доволі прохолодним. Вдень буде плюсова температура, а вночі будуть невеликі морози. У третій декаді можливі опади у вигляді мокрого снігу.

Нагадаємо портал Знай інформував, українців попередили про аномальну спеку до +38 градусів у вересні

Раніше на порталі Знай повідомлялося, снігу не буде, приповзуть отруйні павуки та змії, а дощі стануть зливами: якою буде погода в Україні вже скоро

Також наш портал інформував, осінь вже на порозі: якою буде погода в Україні у вересні