Відомий український екстрасенс, якого в соціальних мережах також ще називають мольфаром Макс Гордєєв визначив у своєму свіжому прогнозі, що чекає на українців і всю нашу країну вже в жовтні. Макс Гордєєв спробував визначити, які успіхи чекають на нашу армію на шляху до Азовського моря.

А ще екстрасенс спробував зазирнути у далеке майбутнє, і відповів, чи може повториться те, що сталося у лютому 2022 року.

Про це стало відомо завдяки новому ефіру від Макса Гордєєва у мережі YouTube.

Макс Гордєєв, скріншот: YouTube
Макс Гордєєв, скріншот: YouTube

Макс Гордєєв відповів на запитання, яке цікавить безліч українців. Мольфар розповів про можливі звільнені території.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

"Я бачу, що перемоги йдуть у напрямку Азовського моря. У жовтні ми можемо дійти до потрібної мети. І є дуже висока ймовірність, що до середини 2024 року може закінчитися війна. Але хочу сказати, що війна - це не про те, хто більше вбив людей, це політична історія. Тому ми маємо розуміти, що мають бути якісь переговори. Також є шанс, що нас візьмуть до НАТО", - розповів Макс.

Українські захисники, фото: Unian
Українські захисники, фото: Unian

Також Макс Гордєєв не погоджується з тим, що кажуть чиновники зі США, що війна нібито затягнеться ще на 5 років.

"Насправді дуже багато брехні з приводу того, що американські ЗМІ пишуть і аналізують. Так, у якомусь сенсі вони мають рацію, що війна ще може бути протягом цього часу, тому що війна - це не лише бойові дії, а й політичні ігри. Це також певне поширення негативної інформації", - зазначив екстрасенс.

І щоб фіналізувати свою відповідь, Макс Гордєєв розповів, чи може в Україні відбутися ще одна війна через десятки років.

Українські захисники, скріншот: YouTube
Українські захисники, скріншот: YouTube

"Наразі я цього не бачу. Негативна ситуація буде саме у Росії з іншими країнами. А про те, що може бути ще одна війна в Україні навіть візуалізувати не треба", - резюмував екстрасенс.

Нагадаємо, екстрасенс Макс Гордєєв розкрив, хто справді винен у конфлікті України та Польщі.

Раніше повідомлялося, "Дуже сильний вибух...": український мольфар розповів, як буде знищено Кримський міст.

Також, екстрасенс Гордєєв розповів, яке майбутнє чекає росія після поразки у війні: "Буде не просто в жопе, а в повній…".