На Хмельниччині двоє молодиків у нетверезому стані побили чоловіка. Він зробив їм зауваження за те, що вони гучно слухали російський шансон.

Про це повідомила дружина постраждалого Наталія Алєксєєва на своїй сторінці у Facebook.

Вона розповіла про те, що двоє п'яних чоловіків під'хали до магазину на авто та гучно ввімкнули російський шансон. її чоловік зробив їм зауваження, після чого один з них накинувся на нього з кулаками та повалив на землю.

Постраждалий зараз перебуває в реанімації у тяжкому стані.

Популярні новини зараз
Дадуть лише тиждень: кому необхідно повторно оновити облікові дані Забули чек у магазині - потрапили до рук шахраїв: як працює нова схема Українцям платитимуть щомісячну допомогу на медичні послуги: як подати заявку, не виходячи з дому Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

"Я думаю більшість чула про подію яка сталася з моїм чоловіком. Зробивши зауваження молодикам які були в нетверезому стані, приїхали до магазину "оазис" і слухали " російський шансон" на повну гучність!!! Його побили!!! Нанесли важкі травми, після яких він перебував в реанімаційному відділенні, попереду ще дороговартісні операції і важка реабілітація" - скаржиться жінка.

Дружина постраждалого додала, що їх син з самого початку війни захищає нашу країну від окупантів на Донеччині.

Жінка дуже обурена тим, що навіть через майже два роки війни, дехто до сих пір не розуміє ціну героїчного подвигу наших захисників та продовжує споживати російський контент.

"Молоді хлопці гинуть за що? Хоча є такі що кажуть "краще б мовчав і нічого б йому не було... Але що ми зробимо в цій державі якщо будемо мовчати?" - зазначає українка.

У мережі з'явилось відео з камер спостереження біля магазину, на якому було зафіксовано побиття українця.

Дивує байдужість деяких українців, які бачили окривавленого чоловіка та не допомогли йому.

Нагадаємо, ми писали, що росіяни цькують українців навіть у Польщі: через них закрили ресторан в якому працювали біженці з України.

Як повідомляв "Знай.ua" здача макулатури в Україні: як правильно підготувати її і скільки можна виручити у різних областях.

Також, під Києвом жорстоко побили військову: заважала слухати російський блатняк