Володимир путін дав лякаючу обіцянку, що "ніщо і ніхто" не зупинить її від незаконного приєднання України до Росії.

Але уважних глядачів налякала незрозуміла пляма на його чолі.

Володимир путін, кадр із звернення
Володимир путін, кадр із звернення

Путін, якому 7 жовтня виповниться 71 рік, звернувся до народу росії, коли Україна влаштувала удар безпілотника-камікадзе, внаслідок якого було відключено електроенергію на ділянці російського кордону в Брянську. Путін сказав: "Разом ми боремося за Батьківщину".

30 вересня 2022 року президент-диктатор підписав угоду про включення до складу російської федерації чотирьох нових суб'єктів, незважаючи на те, що вони юридично є частиною суверенної України згідно з міжнародним правом. До них увійшли окуповані українські території Донецька, Луганська, Херсона та Запоріжжя.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Буряти на війні в Україні. Фото: скриншот Youtube
Буряти на війні в Україні. Фото: скриншот Youtube

Путін зараз відзначив річницю того дня, коли він незаконно включив до складу росії так звані "Донецьку Народну Республіку" та "Луганську Народну Республіку" разом із частинами Запорізької та Херсонської областей, що він назвав "визначальною і справді історичною подією". Це пов'язано з тим, що внаслідок удару українських камікадзе спалахнула електропідстанція після вибуху, коли безпілотник упав біля села Погар. Інші вибухи пролунали в районі адміністративних будівель. Губернатор області Олександр Богомаз підтвердив, що "постачання електроенергії було порушено".

Кожна територія, як і раніше, є юридично частиною суверенної України відповідно до міжнародного права. За словами путіна, він діяв з метою відновити "те, що цінує кожна людина, а саме культуру, традиції та рідну мову" серед переважно російськомовного населення.

Володимир путін і Олександр Лукашенко у соборі, кадр з відео
Володимир путін і Олександр Лукашенко у соборі, кадр з відео

Путін, виступаючи з незрозумілою плямою на лобі, подякував мешканцям новозахоплених регіонів "за те, що, незважаючи на всі випробування, ви зберегли та передали своїм дітям любов до Вітчизни". Він заявив: "Завдяки вам, вашій силі духу та рішучості, росія стала ще сильнішою. ​​Ми – один народ, і разом ми зможемо подолати все і впоратися з будь-яким викликом".

Пляма володимира путіна, кадр з відео
Пляма володимира путіна, кадр з відео

Нагадаємо, що довкола володимира путіна почалися суперечки і він змушений йти на поступки: "Ми розуміємо, що там відбувається".

Раніше ми повідомляли, що Хаял Алекперов із "Битви екстрасенсів" розповів, коли віддасться путіну: "Він захищений із цього боку".