Батьків путіна просять вплинути на сина, на могилі матері та батька російського диктатора з'явилася записка червоною пастою, як у школі.

Активісти залишили на могилі батьків у Петербурзі записку, в якій розповідають про погану поведінку терориста №1. Фото з могили батьків путіна з'явилося у мережі.

Шановні батьки! Ваш син потворно поводиться! Прогулює уроки історії, бореться із сусідами по парті, загрожує підірвати всю школу. Вживіть заходів! - йдеться у записці.

Могила батьків путіна. Фото: скриншот Telegram
Могила батьків путіна. Фото: скриншот Telegram

Це сталося невдовзі після численних натяків володимира путіна на використання росією ядерної зброї та обманних маневрів щодо підриву Запорізької АЕС.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Могила батьків путіна. Фото: скриншот Telegram
Могила батьків путіна. Фото: скриншот Telegram

Зазначимо, що зовсім недавно на росії ліквідували ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина. А президент рф володимир путін зустрівся з Андрієм Трошевим, якого російські ЗМІ називають колишнім начальником штабу ПВК "Вагнер". Путін доручив йому зайнятися формуванням "добровольчих підрозділів".

Пригожин, скріншот
Пригожин, скріншот

Також, 29 вересня в Москві відбувся концерт, приурочений до дня анеексії українських міст та приєднання їх до рф, але Володимир путін вирішив не їздити на концерт і не кричати "Раз, два, три", як минулого року. Мабуть, настрій уже не той.

У диктатора, напевно, були свої страхи, адже саме в п'ятницю він підписав указ про осінній призов на військову службу громадян віком від 18 до 27 років у кількості 130 тисяч осіб. У Генштабі ЗС рф заявили, що терміновиків не відправлять на війну, але всі ми пам'ятаємо їх "навчання" на початку повномашстабної війни.

Російські окупанти, фото з вільних джерел
Російські окупанти, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що довкола володимира путіна почалися суперечки і він змушений йти на поступки: "Ми розуміємо, що там відбувається".

Раніше ми повідомляли, що Хаял Алекперов із "Битви екстрасенсів" розповів, коли віддасться путіну: "Він захищений із цього боку".