У вівторок, 3 жовтня, бабине літо ще затримається у деяких областях України. Загалом погода буде мінливою, в один момент світить сонце, а в іншій – небо затягує хмарами. Тішить те, що опадів на території країни не очікується.

Детальний прогноз погоди надав Український гідрометеорологічний центр. За даними, у західних областях денна температура становитиме від +20 до +23 градусів, вночі температура триматиметься в межах від +7 до +11 градусів.

У центральних областях температура вдень очікується на рівні від +19 до +22 градусів, вночі від +5 до +10 градусів.

У північних областях цієї дати температура повітря вдень триматиметься в межах від +19 до +23, вночі – від +5 до +11 градусів.

У східних регіонах – вдень від +18 до +22, вночі – від +5 до +12. На півдні температура повітря – від +20 до +22 градусів вдень, нічна – від +10 до +13 градусів.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Погода на 3 жовтня, Укргідрометцентр
Погода на 3 жовтня, Укргідрометцентр

Яке церковне свято відзначають 3 жовтня та прикмети

3 жовтня – День великомученика Євстафія (Євстафія Плакіди). Він був видатним римським полководцем, який після хрещення отримав ім'я Євстафій. За те, що він перейшов у християнство, полководця позбавили всього стану та почестей і на суді, разом із дружиною та дітьми, засудили до смерті. Наші предки вважали цього святого покровителем вітру.

  • Якщо у цей день багато павутиння літає за вітром, то осінь буде теплою, а зима - пізньою.
  • Сухий день обіцяє малосніжну зиму.
  • Якщо шишки на ялинці ростуть низько, то морози будуть ранніми.
  • Ранковий туман у цей день віщує затяжну та мокру осінь.

День великомученика Євстафія
День великомученика Євстафія

Нагадаємо, свято наближається: коли в Україні випаде перший сніг і стукне справжній мороз

Раніше ми писали про те, що дати магнітних бур у жовтні: коли чекати важких днів і скільки триватимуть

Як повідомляв Знай.ua, підготовка саду до холодів: які рослини потрібно обов'язково вкривати на зиму