З росії почали масово йти різні бренди ще на початку війни, тому громадянам країни-терористки довелося відмовитися від звичних благ, зокрема, від якісної косметики для волосся. Замінили її "народним засобом" - козячими фекаліями.

Московські спа-салони пропонують клієнткам зробити "унікальну" маску для волосся, яка відрізняється своєю натуральністю. Вона складається з гною тварин. Про це розповів перукар-стиліст Олександр Данилов.

Фекалії для росіянок, скріншот
Фекалії для росіянок, скріншот

Коли він зрозумів, що процедура користується популярністю, знайшов ферму та "добрива" для світловолосих росіянок. За його словами, козячі фекалії здатні висвітлити блонд і прибрати жовтизну. Вартість такого "задоволення" складає 30 тисяч карбованців.

"Я побачив у двох салонах, що люди підхопили тренд за натуральністю. І спочатку я просто подивився, а потім думаю дай спробую. Знайшов ферму, знайшов добрива - можна так це назвати. Для блондинок це величезний плюс, цей засіб на півтону піднімає кольоротип волосся. Відбувається освітлення, якщо не сильно перетримувати. Забирає жовтизну дуже добре. Але натуральну базу навряд чи сильно підніме", - сказав Олександр Данилов.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми
Показати ще

Українців дуже розсмішила і навіть порадувала така новина, а Олексій Дурнєв запропонував росіянкам зовсім не витрачатись на салон.

"Нащо витрачатись? Ми б вам і задарма на голови насе*ли. Чи одразу кинуть "грязну бомбу?", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Пост Дурнєва, скріншот
Пост Дурнєва, скріншот

Нагадаємо, сімейка російських блогерів вморила голодом своє немовля: хотіли, щоб дитина "їла" сонячні промінчики.

Раніше ми писали про те, що росіянка, що втекла в Україну, отримала "повний фарш" у столиці: зняли трикімнатну квартиру за рахунок платників податків

Як повідомляв Знай.ua, на росії священик рпц побив хлопця за лайку: "Дав по морді, і він уже 5 років..."