Громадяни рф, які не вірять у масові вбивства українських дітей та жінок, починають страждати від рук своїх же солдатів. Один із бійців ПВК "Вагнер" живцем спалив двох росіянок.

У російських ЗМІ з'явилася інформація про те, що боєць із недержавного збройного формування, яким раніше керував Пригожин до своєї смерті, був затриманий за підозрою у вбивстві двох росіянок. Він підпалив будинок, де вони мешкали.

"Після того як пожежа була згашена, співробітники екстрених служб знайшли в будинку тіла 68-річної власниці будинку та її 35-річної доньки", - сказано в новинах.

Новина про вбивство росіянок бійцем Вагнер, скріншот
Новина про вбивство росіянок бійцем Вагнер, скріншот

32-річного бійця "Вагнера" ​​затримали за декілька годин, а також знайшли у нього каністру з пальним під час обшуку.

Популярні новини зараз
Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Український блогер Денис Казанський, коли дізнався про вбивство росіянок, запитав - чи вірили ці жінки, що "Буча - фейк", і "російські хлопчики не могли вбивати дітей та жінок в Україні"?. Виходить, ті самі "герої", яких так обожнювали на росії, вбивають своїх співвітчизників, та ще й з такою жорстокістю.

Коментарі - twitter.com/den_kazansky
Коментарі - twitter.com/den_kazansky

Ціни на полуницю. Фото: скрін Мінфін
Ціни на полуницю. Фото: скрін Мінфін

Раніше ми писали про те, що воїни ЗСУ змусять окупантів голодувати взимку 2023-24, не закінчуючи контрнаступу: погода ніяк не завадить

Як повідомляв Знай.ua, окупанти в паніці на Запорізькому напрямку, ВСУ вже готуються до прориву: що відбувається

Також портал Знай.ua писав, що роками житимемо в розрусі? Експерт поділився, скільки відновлюватимуть Україну після перемоги: "Неможливо"