Політичний та громадський діяч Дмитро Співак виявив чітку схему зміни місця роботи чиновника Олександра Риковцева. Відомо, що Риковцев – колишній детектив НАБУ, а зараз він уже очолив директорат з інформаційної та економічної безпеки "Укрзалізниці".

Варто одразу наголосити на тому факті, що Олександр Риковцев брав участь у конкурсі на посаду голови антикорупційного відомства.

Про це Дмитро Співак пише у своєму Telegram-каналі "Правда Дмитра Співака".

Публікація "Правды Дмитра Спивака", скріншот: Telegram
Публікація "Правды Дмитра Спивака", скріншот: Telegram

За інформацією Дмитра Співака, з 2016 року Риковцев працював у НАБУ на посаді старшого детектива – заступника керівника відділу детективів.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Також він брав участь у конкурсі на посаду директора НАБУ. Більше того, за даними ЗМІ, у НАБУ Риковцев "курирував" діяльність "Укрзалізниці".

Детективи НАБУ. Фото: Youtube
Детективи НАБУ. Фото: Youtube

"Тепер в УЗ він отримуватиме 300 тисяч гривень зарплати. Про як!!! Будучи детективом спостерігав за корупцією в УЗ, зрозумів, що там дуже нічого робітника, і перебрався в корупційне вогнище", - пише Дмитро Співак.

Документ "УЗ", скріншот: Telegram
Документ "УЗ", скріншот: Telegram

Також у медіа з'явився документ, згідно з яким Риковцев справді обійняв посаду у компанії "Укрзалізниця".

Нагадаємо, політик Дмитро Співак заявив, що західні партнери змушують Україну боротися з корупцією: «Вітер змін розпочався на Заході».

Раніше повідомлялося, що точка неповернення: політолог Олексій Буряченко пояснив, коли ООН втратила свої позиції на міжнародній арені.

Також, політтехнолог Борис Тізенгаузен розповів, чого боїться Лукашенко: «Не на жарт злякався».