Криптовалюти - це те, що людину може зробити або бідною, або неймовірно багатою - дивлячись, як працювати з цією сферою.

Приміром, цілих 14 років тому, 2009 року на біржу було виставлено біткоїна — вперше. Курс тоді був 1 долар до 1309 монет. Якщо б тоді витратили б один американський долар і продавши сьогодні всі монети, ви могли б безбідно жити. Бо зараз така кількість монет іде вартістю близько 36 мільйонів доларів — а кілька років тому вони були набагато дорожчими.

криптовалюта
криптовалюта

І зараз один простий хлопець, блогер із села Львівської області, вирішив здійснити свою давню мрію та покращити те місце, в якому він народився та виріс. Він купив один BTC (біткоїн), щоб згодом, отримавши прибуток, зробити там футбольне поле, відремонтувати дороги та розвинути інфраструктуру.

Зовсім недавно він купив одну одиницю за 30 тисяч та 200 доларів. Незабаром монета трохи виросла в ціні (30 529 $), він її продав і отримав 300 доларів прибутку, які просто роздав місцевим жителям.

Популярні новини зараз
Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші
Показати ще

Незабаром, коли біткоїн подешевшав, він знову його купив і тепер не планує продавати до того часу, поки його вартість не становитиме 50 або 100 тисяч доларів, щоб потім вкластися в село.

Нагадаємо, привела в Україну війну, а зараз отримує нагороди: ексдружині одіозного Мураєва дали медаль від НГУ

Як повідомляв "Знай.uа", "олігархи під час війни відриваються як можуть": забудовник Дегтярівського мосту відсвяткував ювілей у костюмі Юлія Цезаря

Знай.ua писав, падіння Дегтярівського мосту і до чого тут Труханов і Кличко: активіст "розклав все по поличках"