У харківському "Фельдман Екопарку" сталося жорстоке масове вбивство тварин. Працівники готували парк до відкриття Балу хризантем та облаштували контактну зону з пухнастиками для дітей, однак хтось отруїв усіх маленьких звірят. Це місце доставляло багато радості та приємних емоцій, як дітям так і дорослим.

Про це повідомляє пресслужба парку на сторінці Facebook.

морська свинка
морська свинка

"У нас сталося вбивство. Так, справжнє вбивство, причому масове. Загинули всі тварини контактної зони для найменших: кролики, морські свинки та інші пухнастики, яким так раділи дітлахи. До відкриття Балу хризантем ми зробили цю зону, й це справді було найдобріше місце, яке дуже любили діти", — йдеться у повідомленні.

Після розтину ветеринари повідомили, що в усіх тваринок, які загинули, типові ознаки отруєння миш'яком.

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Автівки примусово вилучатимуть і продаватимуть з аукціону: в пастку потраплять тисячі українців Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

Чорний кролик, символ 2023 року. Фото з відкритих джерел
Чорний кролик, символ 2023 року. Фото з відкритих джерел

Екопарк подав заяву до поліції й розраховує, що вони знайдуть вбивцю та з'ясують усі обставини цього страшного злочину.

"Неприємно усвідомлювати, що вулицями нашого міста десь ходить особа, яка нічим не краща за російських військових, які вбивали наших тварин на початку повномасштабної війни. На жаль, започаткований ними екоцид триває, і це – чергова ланка." - говорять у "Фельдман Екопарку".

Хом'як
Хом'як

Нагадаємо, Фельдман-Екопарк відновив свою роботу 1 червня 2023 року та потрохи повертається до нового життя. Через обстріли окупантів Екопарк був майже знищений, а велика частина тварин загинула. Працівники доглядали за тваринами та рятували їх, ризикуючи власним життям.

Нагадаємо, що поза "хліб" багато про що говорить: чому кішка ховає лапи під себе. Не всі власники знають чому тварини так роблять і що відчувають у цей момент.

Раніше ми повідомляли, що кішка притягла до будинку своєї господині гігантського тарантула: найжахливіше те, що він загубився. З жінкою мешкає п'ять кішок, тому вона звикла, що вони приносять додому різні "сюрпризи".

Також стало відомо, живцем згоріли десятки котів: нелюди підірвали притулок для тварин у Києві