Комунальному підприємству "Сватове-Благоустрій", яке знаходиться в окупованому місті Сватове Луганської області, раптово дуже знадобилися новенькі мікроавтобуси.

Тендер на закупівлю мікроавтобусів CITROЁN JUMPER L4H2 на суму майже 2,9 мільйона гривень з'явився в системі Prozorro 6 жовтня 2023 року. Розташування міста Сватове – за 14 кілометрів від лінії фронту, де ведуться бої з окупантами.

Тендер на купівлю мікроавтобуса, скріншот
Тендер на купівлю мікроавтобуса, скріншот

У документації зазначено, що авто будуть білого кольору, а забрати їх планують в селі Гора Київської області, де розташований склад постачальника ТОВ "НІКО МЕГАПОЛІС". Хоча КП зареєстровано у Луганській області, не можна визначити, чим і де саме зараз займається. Також підприємство не аргументувало, навіщо йому знадобилися два мікроавтобуси.

Тендер на купівлю мікроавтобуса, скріншот
Тендер на купівлю мікроавтобуса, скріншот

Популярні новини зараз
Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Переплатять за комуналку всі, якщо не встигнуть вчасно: українців попередили про лічильники Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Приватбанк оголосив про важливі зміни: стосується власників пластикових карток
Показати ще

Це не єдина сумнівна закупівля "Сватове-Благоустрій". У вересні також провели тендер на купівлю 3 ноутбуків ASUS X515EA-BQ311 на 68 997 гривень (22 999 гривень за штуку). Зазначена ціна на 44% вища за ринкову. Наприклад, на Rozetka один такий продають за 15 929 гривень.

Варто зазначити, що для закупівель капітал КП збільшили на 3,1 мільйона гривень, а от директора "Сватове-Благоустрій" минулого року затримала СБУ, оскільки він допомагав окупантам.

Нагадаємо, "Бориспіль" виділив 150 тис. гривень на "кімнату тиші" у непрацюючому аеропорту: встановлять прожектори та м'які крісла

Раніше ми писали про те, що Харківська ОДА витратить 563 млн. на ремонт сільської дороги: ненаситний підрядник три роки не може доробити асфальт

Як повідомляв Знай.ua, у Ковелі 85-річна мати місцевого депутата Климука регулярно перемагає у тендерах: вже "заробила" майже 3 млн.