Українців попередили про ріст цін на хліб: вартість суттєво підніметься

Ціни на хліб, скріншот: YouTube
Ціни на хліб, скріншот: YouTube

Вже до кінця року в Україні очікується подорожчання хліба на 5 — 10%. Ціни зростуть на весь хлібний асортимент. Вже у жовтні українці помітять підвищення цінників на популярний продукт у межах 5%. На суттєве підвищення вплине ряд чинників. Експерт зауважив, що зараз ключовими проблемами пекарів є: збереження високої вартості пшениці другого класу, яку використовують для випікання хлібної продукції та недостатня кількість пшениці на українському ринку.

"В мене дві сім, але не працює тільки Lifecell": клієнтка мобільного оператора скаржиться, що інтернету немає не тільки в неї

"Lifecell", скріншот: YouTube
"Lifecell", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Lifecell - один з найбільших операторів мобільного зв'язку. Його послугами користуються мільйони українців в різних куточках України. Попри таку велику кількість клієнтів, якість інтернету та мобільних послуг залишає бажати кращого. Часто до компанії звертаються розгнівані українці, які намагаються з'ясувати в чому ж причина такого явища. На офіційній сторінці оператора, в коментарях до публікації, стурбована жінка скаржиться, що поганий інтернет не лише в неї, а й в чоловіка. При цьому в самої клієнтки дві сім карти - Лайф та МТС, але нормальний інтернет тільки на останній. В чому причина цього невідомо, адже це відбувається не в одному місці, а в різних районах міста. Оплата за тариф проходить вчасно, але користі від цього немає. Жінка телефонувала на гарячу лінію, але оператори сказали чекати, бо йде діагностика.

Валерій Жидков із "Квартал 95" розповів про просунутих росіян: "Я дивлюсь соловйова в інтернеті"

Валерій Жидков, кадр з інтерв'ю
Валерій Жидков, кадр з інтерв'ю

Відомий гуморист Валерій Жидков продовжує глузувати з росіян, яким промили мізки так, що навіть без телевізора у всесвітній мережі вони шукають тільки те, без чого не можуть жити пропагандиста соловйова. Валерій нагадав про себе черговою цитатою, яка здатна претендувати на крилату. Він написав: "Просунуті" росіяни: - Я телевізору не довіряю, я дивлюсь солов'єва в інтернеті". Шанувальники тонкого гумору Жидкова прокоментували його висловлювання.

Яким буде курс долара найближчим часом: українцям сказали, чи варто купувати валюту

Курс долара. Фото: Youtube
Курс долара. Фото: Youtube

НБУ готується до скасування фіксованого курсу долара, через що багато українців намагатимуться скуповувати валюту. Експерт розповів, чи варто це робити зараз та озвучив прогноз на майбутнє. ігається сильного дефіциту валюти, при цьому вона надходить завдяки допомозі – грантам, кредитам, макрофінам. Загалом зміни фіксованого курсу позитивно вплинуть на економіку країни, але українцям не варто стрімголов кидатися і скуповувати валюту, бо за прогнозом експерта вона буде стабільною.

Разом уже 28 років і не думають розлучатися: таємниці стосунків Олени та Володимира Зеленських, про які ніхто не знав

Олена та Володимир Зеленські, фото: Офіс Президента України
Олена та Володимир Зеленські, фото: Офіс Президента України

Володимир та Олена Зеленські разом уже 28 років, хоча познайомилися ще у стінах криворізької гімназії, навчаючись у паралельних класах. Щоправда, особливо тоді вони не спілкувалися, хоч нинішній президент України каже, що закохався у свою обраницю з першого погляду. Після початку політичної кар'єри колишнього артиста увага до подружжя посилилася багаторазово, і зараз, під час повномашстабної війни, коли увага всього світу прикута до Президента України, раз у раз у мережі "спливають" рідкісні архівні фото подружжя, яке ілюструє історію кохання першої пари країни.