Всі ми знаємо, що серед нас у натовпі ходять не зовсім адекватні люди і ми цього можемо навіть не розуміти, адже вони на вигляд нормальні.

Як з'ясувалося, одна з активізації таких людей відбувається у жовтні, перед Гелловіном. І ні, це не про містику, йдеться про небезпеку для тварин. Справа в тому, що люди, які вважають себе темними магами і відьмами, роблять жертвопринесення в ніч з 30 на 31 жовтня. Для цього вони використовують чорних тварин, найчастіше - котів.

Магія, фото: Знай.ua
Магія, фото: Знай.ua

У соцмережах зараз пішов клич, звернений до різних притулків тварин, щоб аж до 31 жовтня 2023 року зупинилася видача тварин чорного кольору, адже пухнастик може просто загинути від рук неадекватних людей.

"У день всіх святих сектанти, сатаністи та інші хворі на головушку нелюди приносять у жертву тварин з чорним забарвленням вовни! Подбайте про пушистиків, припиніть пошук будинку для них", -пишуть активісти

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Чорний кіт, символ 2023 року, фото: Знай.ua
Чорний кіт, символ 2023 року, фото: Знай.ua

У коментарях українці не можуть повірити, що така дикість існує: "Ніколи не думала, що це взагалі можливо. я була надто хорошої думки про людей", "Вам смішно, а в мене вчора запитували чорного кролика. Щоб жодної білої цятки не було . Я тоді ще подумала що це дивно", "Хоч я і не продаю тварин, але ми з моїм чорним котом і чорним собакою на хелловін з дому не вийдемо", "Дуже сумно, що для більшості людей це привід для жартів", " Ось жарти жартами, але якраз сьогодні в нас хотіли взяти чорних котиків.

Редакція Знай.ua закликає всі притулки вберегти чорних котів, собак та кроликів, а ледельців тварин з таким забарвленням уважніше стежити за пухнастиками!

Нагадаємо, що заздрісниці та коханки хочуть нашкодити: що робити з підкладом у квартирі, якщо ви знайшли голку.

Раніше ми повідомляли, що порча і пристріт ніколи вас не потурбують: кілька способів убезпечити себе від негативу - від шпильки до телевізора.