Донецьк, Луганськ, півострів Крим окуповано майже 10 років — з 2014 року у цих регіонах немає розвитку.

До цього вони розцвітали, варто лише згадати домашні матчі "Шахтаря" на "Донбас-Арені" чи концерти там же – зірки світового масштабу, найкращі клуби Європи приїжджали.

Донбас-Арена літо 2020 року, фото: Facebook
Донбас-Арена літо 2020 року, фото: Facebook

А зараз, зокрема, та сама "Донбас-Арена" стоїть без діла і заростає травою... але, як виявилося, тимчасово окупований Донецьк може втратити візитну картку міста, бо терористи хочуть його знести. Про це повідомляє один із місцевих блогерів, зазначаючи, що "влада" не знає, як її відремонтувати.

На головних опорних балках було виявлено тріщини, тож "Донбас-Арена" стала непридатною для використання. Тому окупанти планують знести стадіон... і збудувати нову і нібито більш функціональну арену. Проте воїни ЗСУ, звісно ж, мають на це власні плани. Тому їх рішення можуть так і залишитися бажаннями у хворих на голови.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

Знерухомлений м'яч біля Донбас Арени
Знерухомлений м'яч біля Донбас Арени

Варто нагадати, що "Донбас-Арена" була побудована 14 років тому, 2009 року. Стадіон від FIFA та УЄФА отримав клас еліт та четверту категорію. Коли "Шахтар" знову зможе повернутися на домашній стадіон — залишається відкритим питанням та бажанням мільйонів українців, як і повернення до рідного та звільненого Донецька, Луганська, Криму.

Нагадаємо, дикі собаки, бур'ян та привиди... - українці зі сльозами на очах згадали про рідний Донецьк, боляче дивитись

Як повідомляв "Знай.uа", гравець "Шахтаря" втік до РФ: "зник" відразу після матчу в Європі

Знай.ua писав, для мажорів заборони не діють: серед відвідувачів скандального клубу Boho помітили футболістів "Динамо"