Скандальні ситуації в Україні та й у всьому світі відбуваються щодня — треба лише знайти привід для цього.

Зараз ми здебільшого страждаємо через те, що деякі громадяни забувають про повномасштабну війну, що продовжується, розпочату росіянами 24 лютого 2022 року, після 8 років агресії на Донбасі та окупації деяких територій. Ось і викладач КНЕУ відмовляється розмовляти українською мовою, використовуй російську як "рідну".

День студента 2020
День студента 2020: Facebook

Старший викладач кафедри маркетингу Віктор Гайворонський дозволяв собі у позанавчальний час не використовувати державну мову при спілкуванні зі студентами в Telegram. Це не сподобалося одній дівчині, яка й поділилася скріншотами листування із чоловіком у соціальних мережах.

Якось він вигнав студентку з пари за те, що вона просила його викладати українською мовою, за її словами.

Популярні новини зараз
Туалет тепер під арештом: боротися з боргами вирішили забороною какати На вулиці вийдуть мобільні патрулі: за що масово штрафуватимуть українців Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Водіям готують тотальні перевірки на дорогах: безжально штрафуватимуть кожного третього
Показати ще

"Російську мову, здається, ще не забороняли. У неформальному спілкуванні, у тому числі з колегами та партнерами я використовую свою рідну мову. І всі мої друзі, включаючи всіх, з ким я працюю в університеті - кажуть російською", - заявляє він.

Ця ж людина якось просила користувачів поповнити російську карту в обмін на 500 доларів в еквіваленті. І зараз він перебуває у Чорногорії.

Нагадаємо, нардеп Юрій Холод зганьбився через пропозицію "зателефонувати" загиблим військовим: тинявся з телефоном серед портретів

Як повідомляв "Знай.ua", здорові юнаки влаштували махач прямо в електричці під Львовом: "А що вже перемога?"

Знай.ua писав, співробітники ВЛК доводять до сказу травмованих бійців: одна помилка 3 рази поспіль