Росіян, які втекли зі свого болота, женуть у шию з різних країн світу, де вони розраховували знайти притулок, а також публічно засуджують через війну, яку розв'язав їх диктатор. Наприклад, казахи без краплі сором'язливості називають громадян росії "тварюками", а українців підтримують.

Відеоролик із дуже сміливою жінкою, яка не посоромилася висловити все росіянці в обличчя, опублікували у Telegram. Вона озвучила те, що громадяни рф вже давно довели всьому світу - вони "нацисти, фашисти та тварюки".

Мешканка Казахстану, кадр з відео
Мешканка Казахстану, кадр з відео

Більше того, мешканка Казахстану відверто зізналася, що її народ любить українців та ізраїльтян, які зараз борються зі своїми ворогами-терористами.

Все це вона говорила дівчині, яка сиділа поряд у громадському транспорті. Слухачка намагалася щось заперечити наприкінці, а коли спитала ім'я сміливої ​​жінки, та її "смачно" вдарила.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

"Какое твое дело, су**а?!", - відповіла вона росіянці на вимогу назвати ім'я.

І тоді почався повний "заміс". Жінку намагалися заспокоїти інші люди, але вона продовжувала із задоволенням бити руками росіянку, а на фоні її мати кричала: "Ты че, моего ребенка бьешь?". На цьому моменті відео обірвалося.

Раніше ми писали про те, що росіяни в Європі видають себе за українців: бешкетують у безкоштовних готелях і виманюють у місцевих гроші та їжу

Як повідомляв Знай.ua, народжений у "Мусорці", вмирати в Україну не поїде: окупанти хочуть заборонити рідні села Ш*лава, Лох і Бухалівка

Також портал Знай.ua писав, що окупанту видали металеву гілку замість протеза: "батьківщина" віддячила за вбивства.