Осінь - пора, коли погода стрімко змінюється. Ще вчора світило сонечко і яскраві промені радували теплом, а через день або два погодні умови не радують.

Про те, якою буде погода, повідомили в пресслужбі Українського гідрометцентру. За даними центру, 23 жовтня в Києві та області очікуються складні погодні умови. Зміниться температура повітря та з'являться значні пориви вітру. Максимальна температура вдень підніметься до 16 градусів за Цельсієм. Оголошено І рівень небезпечності - жовтий.

Погода у жовтні, скріншот з відео
Погода у жовтні, скріншот з відео

Температура повітря

Температура повітря вночі в столиці становитиме від 11 до 13 градусів за Цельсієм, а вдень стовпчики термометра піднімуться до 14-16 градусів. В області температура трохи відрізнятиметься: вдень 11-16 градусів за Цельсієм, а вночі варто очікувати температуру 8-13.

Популярні новини зараз
Прийдуть з перевіркою до кожного: змінилися правила соціальних виплат Соцвиплати призначатимуть по-новому: українців попередили про важливу зміну Українці з вересня зможуть їздити транспортом безкоштовно: в КМДА це підтвердили Мобільний зв'язок для літніх людей: тарифи від 60 грн, які допоможуть зекономити
Показати ще

Пориви вітру

Протягом дня в столиці та Київській області буде південно-західний вітер 7-12 м/с, а пориви вітру вдень становитимуть 15-20 м/с.

сильний вітер
сильний вітер

Опади

Загалом день пройде хмарно, без істотних опадів. Але протягом дня сонце все ж з'являтиметься.

В зв'язку зі складними погодними умовами необхідно подбати про власну безпеку та бути обережними. Під час сильного вітру краще щільно зачинити вікна, прибрати з балконів предмети, які можуть випасти на вулицю. Якщо ви опинилися на вулиці, тримайтесь подалі від щитів з рекламою, ліній електропередач. Подбайте й про автомобіль та поставте його в безпечне місце, далі від дерев.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, температурні "гойдалки" та нестійкі морози: чого чекати від погоди цієї зими

Раніше портал Знай інформував, у Новий рік без снігу, але з морозом? Українцям озвучили прогноз погоди на зиму 2023/24

Також наш портал повідомляв, можна діставати санчата: синоптик розповіла про перші снігопади