Українцям підвищили комунальні тарифи: що подорожчало найбільше

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Українці почали отримувати "важчі" рахунки за комунальні послуги, оскільки тарифи за рік помітно зросли. Про це спираючись на дані Держстату, повідомляє голова Спілки споживачів комунальних послуг України Олег Попенко. У період з вересня 2022 року до вересня 2023 року суми у платіжках українців помітно змінилися. Комунальні послуги за рік подорожчали на 13,2%. Найбільше зріс тариф на електроенергію. Ціни на світ для населення переглянули в червні 2023 через гостру необхідність ремонту енергетичних об'єктів, які сильно постраждали від обстрілів з боку російських загарбників.

ПриватБанк виплатить додаткову допомогу українцям: як отримати

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

ПриватБанк надає додаткову грошову допомогу українцям, житло яких було пошкоджено через повномасштабне російське вторгнення. Українці, житло яких постраждало внаслідок війни, можуть одержати від фінустанови додаткову допомогу. Для цього необхідно оформити картку "єВідновлення" через ПриватБанк. З карткою від ПриватБанку українці отримують додатковий зиск у вигляді кешбеку. При розрахунку карткою "єВідновлення" повертається 15% від витраченої суми.

Юрій Ткач пообіцяв віддати весь гонорар за весілля мажора-ґвалтівника: "Більше не станеться!"

Юрій Ткач. Фото Instagram
Юрій Ткач. Фото Instagram

Нещодавно в соціальних мережах з'явилися кадри з весілля одного з фігурантів справи про "п'яні вечірки" у Києві. Ведучим свята став відомий актор та комік Юрій Ткач. Мажор-ґвалтівник Олег Захаров один із фігурантів "п'яних вечірок", якого разом з другом випустили під заставу на час розслідування, зіграв шикарне весілля у 5-зірковому Edem Resort Medical & SPA біля Львова. Наступного дня після того, як пролунав скандал, Юрій публічно звернувся до своєї аудиторії з вибаченнями. Він повідомив про те, що йому не завжди доступна інформація про своїх замовників. Гуморист визнав свою провину та обіцяв весь гонорар за весілля відправити на дори справи та потреби ЗСУ.

"Чим ви реально займалися?": українці скаржаться на відсутність світла через те, що в ДПЕК "ледаряли влітку"

Відключення світла. Фото: скрін youtube
Відключення світла. Фото: скрін youtube

Графіки відключення електроенергії ще не запровадили, а українці вже цілими днями сидять без світла. Справа в тому, що "аварійні ситуації" надто почастішали, хоча у енергетиків, як зазначив незадоволений споживач, мало вистачити часу на ремонт пошкоджених електромереж. Про це написала українка під постом "ДПЕК Київські електромережі". У районі столиці, де вона мешкає, ще влітку відключали електроенергію кілька тижнів поспіль. Енергетики пояснювали відсутність світла тим, що вони нібито "проводять планові ремонтні роботи та модернізацію обладнання".

Потап зібрався воювати з Барселони: "Закликають – йду"

Настя Каменських та Потап, скріншот: Instagram
Настя Каменських та Потап, скріншот: Instagram

Відомий український продюсер, автор пісень і до повномасштабного вторгнення, важлива людина в українському шоубізі Олексій Потапенко, намагається будь-що повернути собі популярність. Багато прихильників творчості Потапа розчарувалися в ньому через те, що музикант разом зі своєю дружиною Настею Каменськими втік до Іспанії в перші дні війни. Вони були удвох там досить довго, а повернулися лише влітку. Одна з користувачів соцмережі на сторінці Олексія вирішила його "потролити" і закликала створити петицію про те, щоб Потапа не забрали на фронт, адже він нам потрібен у тилу. Потап навіть не проігнорував цей коментар і заявив про те, що готовий іти до ЗСУ, якщо цьому вручать повістку.