Колишній командир полку "Азов" та заступник командира 3-ї окремої штурмової бригади майор ЗСУ Максим Жорін впевнений, що деякі депутати принесуть більше користі на передовій ніж у Верховній Раді.

Про це він розповів у програмі "Хто з Мірошниченко?".

Максим Жорін
Максим Жорін

Жорін вважає, що деякі депутати були б значно кориснішими на передовій, ніж роблять вигляд своєї зайнятості у тилу. Вони займаються у спортзалі та підтримують фізичну підготовку, а також вдягають військову форму.

"Мене дратує, те що ці люди намагаються створити образ, який асоціює їх із тим, до чого вони відношення зовсім не мають. Носіння форми, розмови про армію, про фронт, про мілітарні речі...Я в цілому вважаю їх не дуже розумними людьми. Мене дратує, що ці люди носять форму. Дратує, що ці люди відкривають рот з приводу ситуації на фронті чи обороні, бо вони не мають до цього жодного відношення" - зазначає військовий.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Жорін заявив про те, що зараз не час хизуватися тим, до чого ти не маєш відношення та запросив їх до своєї бригади.

Військовий уточнив, що має на увазі лише "конструктивно некорисних на своїх місцях" народних обранців.

У інтерв'ю майор ЗСУ згадав одіозних депутатів Дмитрука і Куницького, які нещодавно втрапили у скандал із побиттям юнака із кол-центру.

Максим Жорін
Максим Жорін

"Вся країна спостерігає за тим, як вони займаються рекетом, бігають та б'ються на вулицях. Б'ються із якимось молодим хлопцем. Це 2 депутати ВРУ. Якщо в них є час, є сили - то в армії від них користі було б значно більше". - уточнює Жорін.

Нагадаємо, "почався найважчий період": Зеленський попередив українців

Як повідомляв "Знай.ua", масштабна провокація проти України: росіяни передали ХАМАС трофейну зброю, щоб дискредитувати нашу державу

Знай.ua писав, ракетний удар по селу Гроза: "Червона калина" в кишені в одного з загиблих викликає мурашки по шкірі