Минулого тижня надійшло 78 тисяч повідомлень про публічні закупівлі у системі Прозоро. Майже всі найбільші тендери були пов’язані з будівництвом доріг або закупівлею електроенергії.

У Львівській області вирішили робити дорогу за 639 мільйонів гривень. Це найбільший тендер за останній тиждень. Але це не просто про дороги, а про шлях до міжнародного пункту пропуску Нижанковичі. Ця дорога має трохи розвантажити трафік по області, який значно зріс протягом повномасштабного вторгнення. Цього року ця ділянка дороги обійдеться державному бюджету в 25 мільйонів, а решта суми закладена на наступний рік. Про найдорожчі тендери з 5 по 10 листопада, пише видання "Наші Гроші".

Ремонт дороги, фото з вільних джерел
Ремонт дороги, фото з вільних джерел

Другий за величиною тендер – на закупівлю електроенергії у АТ "Енергетична компанія України". У компанії закупили електроенергію "Запоріжжяобленерго" - на суму 151 мільйон гривень. Спочатку компанія ЕКУ мала бути постачальником Енергоатома на експорт, але через повномасштабне вторгнення адаптувалась у внутрішній ринок.

Також в список найбільших закупівель минулого тижня ввійшла Національна поліція, яка за 198 мільйонів купить комплекси розширення системи зберігання даних. Медичні заклади за 556 мільйонів минулого тижня подали тендер на закупівлю системи магнітно резонансних томографій.

Популярні новини зараз
Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий
Показати ще

Лікарня, фото: скріншот з відео
Лікарня, фото: скріншот з відео

Вишнева міська рада буде реконструювати адміністративну будівлю за 193 мільйони гривень. У Запорізькій області планують зробити капітальний ремонт дороги за 179 мільйонів гривень. У Тернопільській області ж вирішили реконструювати міст за 158 мільйонів гривень.

Управління капітального будівництва Одеської місцевої ради оголосило тендер на будівництво дитячого садка. На заклад хочуть витратити майже 144 мільйони гривень.

Нагадаємо, портал Знай інформував, на Київщині спустять 5 млн доларів на реконструкцію покинутої будівлі: коли дітям не вистачає укриттів та шкіл збудують ЦНАП

Раніше на порталі Знай повідомлялося, понад 72 мільйони гривень на ремонт другого поверху: у Кличка продовжують пиляти гроші на скандальному госпіталі

Також, наш портал інформував, у Києві хочуть зробити капітальний ремонт пологового будинку за 40 млн гривень за завищеними цінами: залишилося 2 місяці