Суспільство вже звикло до модного слова "рекрутинг". А тепер Міністерство оборони розповіло, що це означає та який вплив це буде мати на призов через ТЦК.

Наразі стартував перший проєкт, який покликаний залучати якнайкраще мотивованих людей до армійських лав. Про це розповіла Наталія Калмикова – заступниця міністра оборони України в ефірі телемарафону.

Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube
Спілкування з ТЦК, скріншот: YouTube

За словами Калмикової, суспільство звикло, що у нас є призов та кадрові офіцери. Завдання цього проєкту заключається в тому, щоб людина могла подивитися на різні вакансії у війську і вибрати для себе спеціалізацію.

Чи замінять роботу ТЦК

Популярні новини зараз
Не врятують навіть оновлені дані: кого з чоловіків примусово доставлять до ТЦК Повістки поштовим листом: ТЦК поставило новий ультиматум Перші снігопади: українців попередили про погоду Чоловіків знову кличуть до ТЦК: треба заново пройти процедури
Показати ще

Рекрутинг і призов будуть доповнювати один одного в умовах повномасштабного вторгнення.

Сьогодні наша країна перебуває у стані війни, і вкрай необхідно, щоб у війську біли люди з певними навичками та знаннями, мотивовані говорить Калмикова. Саме тому різноманітні вакансії і розраховані на те, щоб людина могла самостійно вибирати собі професію у війську, в залежності від своїх знань та навичок. Набагато краще, коли людина буде докладати зусиль до того, щоб вже робити вміє.

Мобілізація. Фото кадр з Youtube
Мобілізація. Фото кадр з Youtube

Водночас центри рекрутингу не зможуть і не повинні замінити ТЦК для призиву до армії. Вона зазначила, що обидва механізми здатні і будуть працювати паралельно. Якщо люди будуть активно долучатися, згодом зможемо перейти до того, щоб люди переходили на службу повністю через систему рекрутингу.

Нагадаємо, портал Знай інформував, вас весь час обдурювали: ТЦК розповіли, що мають право робити з чоловіками на вулиці

Раніше на порталі Знай повідомлялося, кого з українців не можна відправити на фронт, окрім депутатів: категорії, яким пощастило

Також, наш портал інформував, повістка знайде кожного: як спроститься процес мобілізації