Нещодавня подія, пов'язана зі скандалом у Львівському ТЦК щодо перевірки документів у чоловіків призовного віку, привернула увагу в інтернеті через розповсюдження відео, на яких показано конфлікти між працівниками центру та чоловіками на вулиці.

Нагадаємо, що 20 листопада було оприлюднено документ, що дозволяє співробітникам Львівського Територіального центру комплектування та соціальної підтримки перевіряти документи у чоловіків віком від 18 до 60 років.

Співробітник ТЦК. Фото: скрін youtube
Співробітник ТЦК. Фото: скрін youtube

Цього разу у Мережі з'явилося відео, як троє чоловіків у військовій формі вступають у конфронтацію з молодим хлопцем біля магазину із продуктами у місті Дрогобич у Львівській області.

Один із чоловіків силою утримує хлопця на землі, тоді як решта двоє встигають на допомогу. Незважаючи на це, оточуючі перехожі воліють не втручатися, швидко проходячи повз сцену конфлікту.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Важливо пам'ятати, що не застосування насильства до інших є фундаментальним аспектом у суспільстві. Це не лише обов'язок, а й знак поваги до людської гідності кожного.

Насильство не вирішує проблем, а лише посилює ситуацію, завдаючи шкоди як фізичному, так і емоційному благополуччю людей. Вирішення конфліктів та протиріч має будуватися на основі взаєморозуміння, терпимості та поваги.

Також наш портал інформував, військкоми натовпом налетіли на пару: чоловіка "упакували" в автомобіль, а дамі розбили телефон

Раніше ми писали про те, що вікові рамки призову можуть змінити: у ТЦК пояснили, що робитимуть нові призовники

Як повідомляв Знай.ua, можна платити лише 50%: кому належать шалені пільги на комуналку – користуйтеся цим