У багатьох областях України очікується погіршення погодних умов. У зв'язку з цим 26 та 27 листопада оголошено II рівень небезпеки. Про це йдеться в повідомленні "Укргідрометцентру".

В Україні оголосили штормове попередження. Так, вдень 26 листопада та вночі 27 листопада у низці регіонів очікується значний мокрий сніг та дощі. На дорогах можлива ожеледь, тому водіям слід бути максимально обережними - дотримуватись дистанції та правил дорожнього руху.

Сніг, скріншот: YouTube
Сніг, скріншот: YouTube

"В Київській, Чернігівській, Черкаській, Одеській областях сильні снігопади, в Сумській, Полтавській, Кіровоградській, Миколаївській областях сильні мокрий сніг та дощ, місцями ожеледь; очікуються хуртовини, снігові замети, на дорогах ожеледиця", - попередили синоптики.

Дощова погода. Фото: Youtube
Дощова погода. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії
Показати ще

Дощі пройдуть у Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій областях та Криму.

Синоптики попереджають про сильний вітер до 25 м/с у північних, центральних, південних областях та Криму. Водночас на Одещині та Миколаївщині вітер може досягати швидкості 30 м/с.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, повалені дерева та обрив електромереж: енергетики розповіли, як врятуватися під час зимової негоди.

Також наш портал інформував, Україну занесе снігом, а від "мінусів" не врятуватись навіть підштанниками: прогноз погоди до 26 листопада.

Крім того, ми писали, така поїздка може виявитися останньою: водіїв попередили про небезпеку на дорогах.