Поки країна-агресор активно займається виробництвом нових безпілотних ударних вертольотів, Україна хоче витрачати мільйони гривень на серіали.

Про закупівлі для потреб виробництва серіалів стало з сайту Прозоро. Ці тендери привернули увагу суспільства та громадськості, адже ці гроші можна було витрати по-іншому.

Тендери на закупівлю серіалів. Фото: скрін Прозорро
Тендери на закупівлю серіалів. Фото: скрін Прозорро

Тендери на закупівлю серіалів. Фото: скрін Прозорро
Тендери на закупівлю серіалів. Фото: скрін Прозорро

Наприклад, "Мультимедійна платформа іномовлення України" виставила закупку відразу декількох серіалів протягом останнього часу. На закупівлю послуги виробництва серіалу "Серце знає" планують витратити більше 17 мільйонів гривень, на "Вглиб кролячої нори" - 15 мільйонів. Загалом, вартість серіалів, які замовило це державне підприємство складає понад 100 мільйонів.

Популярні новини зараз
Комунальники зробили попередження для всіх, хто має лічильники: переплати не уникнути Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Українців ловитимуть посеред вулиці — ТЦК отримали нові повноваження по перевірці документів Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

В цей час на росії похизувалися серійним виробництвом безпілотних ударних вертольотів "Терміт". Про це пише Defense Express.

Безпілотний ударний вертольот "Терміт". Фото: Defense Express
Безпілотний ударний вертольот "Терміт". Фото: Defense Express

Цей БПЛА має нести високоточні ракети з лазерним наведенням С-8Л. Це фактично аналог APKWS, але має більший ступінь переробки базового некерованого реактивного снаряда. За даними видання, на виставці цих БПЛА були продемонстровані характеристики та ступені готовності апаратів. Про запуск виробництва на росії оголосили ще в листопаді 2021 року, але попри це інформацію про безпілотники цього типу потрібно взяти до уваги.

Нагадаємо, портал Знай інформував, у Кличка витратять 3,6 мільйона гривень на софт для електронних перепусток

Раніше на порталі Знай повідомлялося, на Київщині спустять 5 млн доларів на реконструкцію покинутої будівлі: коли дітям не вистачає укриттів та шкіл збудують ЦНАП

Також, наш портал інформував, у Києві хочуть зробити капітальний ремонт пологового будинку за 40 млн гривень за завищеними цінами: залишилося 2 місяці