Мільйони українців досі перебувають за кордоном — не всі повернуться на Батьківщину після закінчення повномасштабної війни...

Однак, як кажуть "у гостях добре, а вдома краще". Це підтверджує масова історія біженців у Європі. Українська жінка у Німеччині зіткнулася із сімейною трагедією — у неї відібрали дитину за кордоном.

Як виявилось, це масова проблема. Проект "Говорити вся країна" надійшло багато подібних звернень.

"Вони стали доказом того, що за кордоном у наших співвітчизників служби масово вилучають дітей", - заявляють на телеканалі.

Популярні новини зараз
ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів ТЦК пішли рейдами по ресторанах та спортзалах Це незаконно: чого не можуть робити ТЦК під час перевірки "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Зокрема, там вирішили розібрати ще один випадок, але той, що вже стався у Швейцарії, у березні 2022 року. Там у жінки забрали новонароджену дочку, нібито з метою віддати дитину іншій жінці, знайомій лікарям. А все через те, що їй не вдається завагітніти.

Христина на четвертому місяці вагітності втратила дитину Одного із близнюків. Звинувачуючи в цьому лікарів, які діяли недбало. Тому на проекті і вирішили розібратися в цій ситуації докладніше. Зокрема, відповісти на запитання, в яку пастку взагалі можуть потрапити біженці в Європі.

Не всі користувачі в коментарях стали на захист біженки. Дехто пише, що нашим громадянам потрібно діяти відповідно до європейського законодавства. І поводитися пристойно.

"Ніхто не забирає дітей просто без причини, можливо, нам щось тут не домовляють батьки", - заявляє один із них.

Нагадаємо, Європахоче позбутися українських біженців: ще 4 країни скоротять допомогу

Як повідомляв "Знай.uа", грошова допомога протягом 3-х місяців: українці можуть отримати понад 10 тисяч гривень

Знай.uа писав, українці масово повертаються на Батьківщину: проте з дуже простою та меркантильною метою