Народна депутатка від "Слуги народу", заступник голови Комітету з питань національної безпеки Мар'яна Безуглая, яка хоче відправити Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного у відставку, вирішила повторити свою спробу з критикою.
Проте все обернулося проти самої Безуглої, та так, що їй довелося відповідати на коментарі українців одним великим повідомленням у тих самих коментарях.
Про це стало відомо завдяки черговій публікації Мар'яни Безуглої у соціальній мережі Facebook.

Публікація Мар'яни Безуглої, скріншот: Facebook
Публікація Мар'яни Безуглої, скріншот: Facebook

"І що у Вас залишилося, Валерію Федоровичу? Замовні статті в The Economist через Фіалу, Мусаєву, Дробовича, Давидюка тощо? Скільки вже їх? Це по-генеральському — мовчати в Україні та викидати іноземцям це на світ? Може, Вам що сказати прямо? Не мені, українцям”, – йдеться у заяві Безуглої.

Мар'яна Безугла, фото: Facebook
Мар'яна Безугла, фото: Facebook

Так, на думку депутата, Залужний має дати українцям відповіді на низку питань, серед яких – чому переведення військових між частинами відбуваються місяцями, чому нову техніку одержують нові та "необстріляні" формування, чому "людина може опинитися на штурмі без підготовки незважаючи навіть на прийнятий нами закон", чому не вирішено питання ВЛК.

"Це все Зеленський? Це Вас, бідолашного, пресують? Це коштує ще однієї статті у The Economist? Мене хвилюють не Ваші рейтинги, а наші військові шанси", – вказала Безугла у заяві.

Проте багатьом українцям абсолютно не сподобалися такі нападки на Головнокомандувача ЗСУ. Деякі навіть написали, що "дозрів новий клієнт для СБУ".
Ось, що пишуть люди під публікацією Мар'яни Безуглої:
"Немає слів. Це пише ворог, чи ментально хвора людина? Вже весь світ сміється з рівня наших парламентаріїв через Безглуглу. Дайте спокій Залужному нарешті!";
"Хтось насипте її корму або хоча б кістку киньте. Нехай погризе якийсь час і замовкне";
"Боже, і ця людина шо пише такий маразм ще не заарештована?";
"Мане, краще б ти курей вирощувала і корову доїла...";
"Мар'яно, навіщо все це? Ви розумієте, що своїми діями мочите не Залужного? Я не знаю це всі ваші думки або вас використовують, але зупиніться. Ні, це не означає не реагувати на неподобства. Просто у вас як у депутата є інші механізми, ніж фб. Вас уже тиждень мусолить розпропоганда. Нехай вам чхати на себе, але ви розхитуєте країну. Ми не в тому стані щоб це дозволити.".

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook

Коментарі до публікації, скріншот: Facebook
Коментарі до публікації, скріншот: Facebook