На Івано-Франківщині п'яний чоловік накинувся із кулаками на війсськового. Постраждалий добровільно пішов захищати нашу країну на початку повномасштабного вторгнення та втратив на війні рідного сина.

Про це розповіла донька постраждалого Аліса Андрусяк.

П'яний чоловік побив військового. Фото Telegram
П'яний чоловік побив військового. Фото Telegram

Дівчина розповідає, що її 56-річний тато два тижні тому повернувся з фронту та вирішив відвідати свого хворого батька. Перед лікарнею він заїхав до неї та онуків, де провів деякий час.

Через короткий проміжок часу після того, як вона провела тата, вона знайшла у місцевій групі відео, де його б'є якийсь чоловік.

Популярні новини зараз
Продаж квартири зажене у мінус: нові податки на нерухомість з’їдять весь прибуток Гроші змусять повернути державі: українців попередили За таке влітку ще не платили: сюрпризи в платіжках дедалі незвичніші Штрафу не буде, але заплатити доведеться більше: чим загрожує ігнорування повірки лічильника
Показати ще

Дівчина була шокована та одразу зателефонувала до свого тата. Він пояснив що з ним все добре і він не збирається скаржитись на нападника.

П'яний чоловік побив військового. Фото Telegram
П'яний чоловік побив військового. Фото Telegram

"Коли батько вийшов з автомобіля, чоловік почав його сильно бити. Тато на той час повністю виїхав, він не заважав руху. Коли викликали поліцейських, нападник перед ними намагався двічі вдарити тата. У батька все обличчя було в крові. Це все зафіксоване на відео", — розповідає вона в інтерв'ю "Суспільному".

Вона додала, що батька побив чоловік, бо "йому не сподобалося, що завелика військова машина, і тато надто повільно їде".

Дівчина додала про те, що нападник був п'яним та кидаючись з кулаками кричав: "Іди захищай свою Батьківщину".

П'яний чоловік побив військового. Фото Telegram
П'яний чоловік побив військового. Фото Telegram

Донька пообіцяла надати цій ситуації суспільного розголосу та покарати нападника.

Трохи згодом вона розповыла про те, що нападник, це колишній впливовий поліцейський, а тому правоохорнці вмовляли батька не писати заяву.

Нагадаємо, чи Україна стане європейською Монголією? Чому через війну все може перетворитися на пустку

Як повідомляв "Знай.uа", два побратими вважали один одного загиблими, але несподівано зустрілися

Знай.ua писав, школяр прийшов просити у влади гроші на ЗСУ замість бруківки: його тато загинув за кілька днів