Росіяни, за словами Юрія Ігната, будуть діяти виходячи зі своєї стратегії, яка не змінилась – завдати шкоду за будь-яку ціну. Про це речник розповів в інтерв'ю РБК-Україна.

"Вони, повірте, захочуть завдати нам якомога більшої шкоди. Нічого в їхній політиці не змінилося. Якщо вони ще не розпочали такі удари, вони можуть це зробити у будь-який інший день" – розповів Речник повітряних сил.

Юрій Ігнат. Фото скріншот з Youtube
Юрій Ігнат. Фото скріншот з Youtube

За його словами, для ударів по енергетичній інфраструктурі окупанти мають певний запас ракет. Він наразі набагато менший, ніж був минулого року. Але загрозу наразі будуть становити, в основному безпілотники.

Минулого року за 6 місяців на Україну було випущено 1100 ракет, які були направлені на енергетичну інфраструктуру України. Українські захисники тоді збили 750 ракет. Цього року Росія має такі ж наміри щодо енергетичної інфраструктури України.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Газовики проводять заміну лічильників: скільки доведеться заплатити й чи можна відмовитись Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Олена Бюн розповіла, хто насправді замовив убивство Ірини Фаріон
Показати ще

удар "шахедами" по оздоровчому табору
удар "шахедами" по оздоровчому табору

Раніше розповідали, що росія не просто накопичує ракети, вона має на меті поповнити свої стратегічні запаси, що говорить про довготривалість війни та відсутність наміру закінчувати її. Шахеди останнім часом стали модернізовані і становлять величезну загрозу, адже вони постачаються та виробляються у великих масштабах. Проте, українські захисники мають змогу збивати більшу частину цих безпілотників.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, боксера-путініста, який підтримав убивство дітей України, наздогнала карма: родина різко зменшилася

Раніше портал Знай інформував, війна знову може вийти за межі Сходу та Півдня: коли це може трапитися

Також, наш портал повідомляв, "Психіка може ламатися": українців та росіян шокує раптове закінчення війни