Представник ГУР Юсов в ефірі телемарафону розповів, що Україна входить в дуже важку зиму. Адже більша частина зими ще попереду.

Тому зараз основним пріоритетом є посилення протиповітряної оборони.

ППО в Києві, скріншот: YouTube
ППО в Києві, скріншот: YouTube

Україна наразі перебуває у стані повномасштабної війни з росією, а у такій ситуації зима може стати дуже важкою. Це стало відомо ще минулої зими, коли вся Україна залишилась без світла та тепла через обстріли. Наразі наша система енергозабезпечення працює стабільно, але все ще послаблена. Зараз росія має не тільки запаси з радянських часів, але і має можливість виготовляти величезну кількість дронів та озброєння.

Ракета. Фото: скрін youtube
Ракета. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не виживаєте, а комфортно існуєте: у Мінсоці підрахували, що 7000 грн – норма для українця Пенсія зросте і без індексації: стареньким пообіцяли доплачувати майже 1000 грн Доведеться заплатити штраф "за заначку": коли доведеться віддати 20% суми Гроші змусять повернути державі: українців попередили
Показати ще

За словами Юсова, росія залишається ще з початку повномасштабного вторгнення з величезними запасами застарілої зброї, але в той же час стала на військові рейки та активно виготовляє зброю нового зразка. Тож це є викликом для сил Оборони України.

"Це серйозний виклик для українських сил безпеки й оборони та для української коаліції. Нам потрібно більше підтримки. Найважча частина зими попереду", – зазначив представник ГУР.

Високоточна ракета APKWS, фото defence
Високоточна ракета APKWS, фото defence

Він вважає що це означає лише посилення системи ППО для України, про це повинні також подумати і наші партнери, адже від цього залежить доля України.

Нагадаємо, портал Знай інформував, коли чекати обстрілів – Повітряних силах попередили

Раніше на порталі Знай повідомлялося, Повітряним Силам складно збивати "Шахеди"

Також, наш портал інформував, воїн ЗСУ згадав, як його з групою з оточення врятувала звичайна кішка: "Такі мурашки"