Після тренажерних залів та баз відпочнку на Закарпатті, працівники ТЦК дісталися до Києва та Тернополя. У Києві розпочали рейди зі спортзалів, а в Тернополі чоловікам виписували повістки прямо на ринку

Про це пишуть місцеві телеграм-канали.

На одному з опублікованих роликів, працівники військкомату разом із поліцейськими шукають чоловіків серед торгівельних рядів.

Продавці явно не очікували такої зустрічі тож почали гучним тоном відстоювати свої права перед людиною у військовій формі та папкою.

ТЦК штурмують Тернопіль та Київ. Фото скріншот Telegram
ТЦК штурмують Тернопіль та Київ. Фото скріншот Telegram

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

У столиці працівники ТЦК "ловили" чоловіків у відомій мережі тренажерних залів "Sportlife". Однак на відміну від Львову, у Києві працівників не пустили на саму територію закладу.

Документи у чоловіків перевіряли прямо на рецепції.

ТЦК штурмують Тернопіль та Київ. Фото скріншот Telegram
ТЦК штурмують Тернопіль та Київ. Фото скріншот Telegram

На ці події відреагував харківський волонтер та журналіст Павло Федосенко.

Він сам регулярно відвідує спортзал та не боїться військкомів, однак його тренер йому розповів про те, що зараз багато чоловіків цікавляться у персонала торгових центрів, чи є запасний вихід у разі візиту воєнкомів.

"Тренер розповідає, що після рейдів ТЦК по спортивним залам в інших містах багато клієнтів стали питати, чи є в будівлі запасний вихід і чи стане жінка з ресепшену грудьми у дверях, щоб не пустити воєнкомів.
Це реальні люди. Вони поруч. Який *баний сором", - пише Федосенко.

Нагадаємо, ось цих людей дехто називав братами: що насправді думають росіяни про українців

Як повідомляв "Знай.uа", Оля Полякова влаштувала бійку з росіянином через "розіп'ятих хлопчиків", але потім їй довелося "бігти"

Крім того, ми писали про те, що військовий закликав мобілізувати поліцейських, митників та прокурорів