Російська блогерка Юлія Фінесс, яка знімає контент у жанрі "треш", сильно розлютила вірменських патріотів. Блогерша зі своїм знайомим влаштувала бешкет на вулицях Єревана. Вона чіплялася з хлопцем до зовсім незнайомих людей, проте дійшло до того, чого вірмени не можуть витримати - знущання з людей похилого віку.

Про це стало відомо з відео, які активно поширюються у соціальних мережах.

Відео Юлії Фінесс, скріншот: Telegram
Відео Юлії Фінесс, скріншот: Telegram

Все що нам поки що відомо про Юлію Фінесс, так це те, що дівчина створює так званий "трешконтент" і популяризує "глибину російської душі в потязі до наркотиків". В окупованому українським Кримом окупанти завели на неї справу з пропаганди наркотичних засобів.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Однак історія склалася таким чином - Юлія вирішила піти в рознесення разом зі своїм товаришем і, як видно по відео, в стані якогось із кількох, а може бути і з декількома сп'яніннями одразу, почала чіплятися до перехожих, лаятися. Дійшло до того, що вони почали чіплятися на вулиці до вірменської бабусі. Тут Юлія чітко сказала, що: "Її треба п*здити".

Карма наздогнала Юлію того ж вечора, коли вона опублікувала відео у своєму Telegram. Місцеві патріоти прийшли до неї до житлового приміщення, обрили її на лисо, а також оббили марганцівкою. Місцеві вирішили змусити цю особу залишити їхню країну.

Відео Юлії Фінесс, скріншот: Telegram
Відео Юлії Фінесс, скріншот: Telegram

Відео Юлії Фінесс, скріншот: Telegram
Відео Юлії Фінесс, скріншот: Telegram

Нагадаємо, вдова з трьома дітьми показала, за що воював її чоловік в Україні: замість ладу – кілька шаф.

Раніше повідомлялося, на росії розгортають каральну психіатрію: примусово лікуватимуть гомосексуалів.

Також, війна не для багатих: зять "фанерного генерала" Шойгу гріється на морях і хвалиться годинами за три мільйони.